Νέο Trailer για το Mafia III - Κυκλοφορεί στις 7 Οκτωβρίου

Το τρίτο μέρος της σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος από την 2K Games και έχουμε στη κατοχή μας ένα ακόμη Story trailer. Το τρίτο μέρος της σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος από την 2K Games και έχουμε στη κατοχή μας ένα ακόμη Story trailer.

Το Mafia III είναι ίσως ανάμεσα στους 10 πιο πολυαναμενόμενους open world τίτλους του 2016 και η 2K Games δημοσίευσε ένα νέο trailer που εστιάζει στην ιστορία του. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει τις κλασικές εκδόσεις limited deluxe και limited collectorʼs edition κατά τη κυκλοφορία του που έχει οριστεί στις 7 Οκτωβρίου ενώ όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι θα λάβουν το DLC "Family Kick-Back" που προσφέρει αποκλειστικά οχήματα και όπλα.

Η τιμή της Limited deluxe έκδοσης ανέρχεται στα $79.99 και περιλαμβάνει και το season pass. Η collectorʼs edition παρόλο που δεν εμφανίστηκε στον "τιμοκατάλογο" θα περιλαμβάνει και δίσκο βινυλίου με το original soundtrack του παιχνιδιού, art book, art prints και μερικά ακόμα καλούδια που θα εκτιμήσουν οι συλλέκτες. Ο τίτλος που έχει πολλές φορές χαρακτηριστεί ως ένα "εναλλακτικό GTA" είναι και αυτό open world ενώ περιλαμβάνει άφθονη δράση με κυνηγητά αυτοκινήτων, πυροβολισμούς και σκοτεινή ατμόσφαιρα που βάζουν τον παίκτη πιο βαθιά στην φαμίλια.



Νέο Trailer για το Mafia III - Κυκλοφορεί στις 7 Οκτωβρίου