Games της Microsoft θα εμφανιστούν ξανά στο Steam

Αναγνωρίζοντας την ισχύ της πλατφόρμας η Microsoft αναφέρει πως θα συνεργαστεί σε ορισμένους τομείς με τη Valve και θα ανταγωνιστεί σε άλλους. Αναγνωρίζοντας την ισχύ της πλατφόρμας η Microsoft αναφέρει πως θα συνεργαστεί σε ορισμένους τομείς με τη Valve και θα ανταγωνιστεί σε άλλους.

Τα παραπάνω έρχονται δια στόματος Phil Spencer ο οποίος ανέφερε πως μερικά Microsoft games ίσως κάνουν την εμφάνισή τους και στο Steam ως μέρος της νέα συνεργασίας των δύο πλευρών. Χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένα παιχνίδια και franchise ο Spencer δήλωσε πως το Steam είναι πλέον μια πολύ μεγάλη και αναγνωρισμένη δύναμη στον χώρο του gaming κάτι που το βλέπει με καλό μάτι ενώ θεωρεί πως η συνεργασία τους θα παίξει κρίσιμο ρόλο στην επιτυχία των παιχνιδιών για Windows.

Όσον αφορά τον τομέα της ανταγωνιστικότητας, ο Spencer αναφέρθηκε πως ο ανταγωνισμός μεταξύ των δύο θα είναι κάτι θετικό για τους τελικούς Gamers κάτι που πιθανότατα έχει να κάνει με την τιμή των παιχνιδιών που δίνονται. Τέλος, η Microsoft θα συνεχίσει να δίνει πολλά από τα παιχνίδια της στο Windows Store παρά την σκληρή κριτική που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα για παραλείψεις και μικρή υποστήριξη σε features.


Games της Microsoft θα εμφανιστούν και στο Steam