Η ισχύς της Denuvo υποχωρεί με τον τελευταίο τίτλο Inside

Η προστασία Denuvo που εδώ και ενάμιση χρόνο έχει αποτρέψει πολλούς επίδοξους πειρατές από τη παράνομη εκτέλεση των παιχνιδιών δείχνει αν εξασθενεί. Η προστασία Denuvo που εδώ και ενάμιση χρόνο έχει αποτρέψει πολλούς επίδοξους πειρατές από τη παράνομη εκτέλεση των παιχνιδιών δείχνει αν εξασθενεί.

Η επιτυχία της Denuvo εντοπίζεται στον τρόπο που προστατεύει τα παιχνίδια δρώντας σαν μια αντι-πειρατική συσκευή και όχι σαν απλός έλεγχος για copyrights κάτι που αυξάνει τη δυσκολία δημιουργίας "crack" για πολλά παιχνίδια εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο. Το Tomb Raider έχει μόλις κάνει την εμφάνισή του σε downloading sites δείχνοντας πως ίσως ήρθε η αρχή του τέλους για τη Denuvo, ενώ hacker είχαν επιχειρήσει επιτυχώς να σπάσουν τη προστασία, κάτι που μπορεί ύστερα να εφαρμοστεί και σε άλλα παιχνίδια.

Ένα από αυτά είναι και το Inside το οποίο μέσα σε μόλις έξι εβδομάδες από τη κυκλοφορία του έσπασε και μπορεί οποιοσδήποτε να το πειρατευθεί από τα γνωστά-άγνωστα sites του χώρου. Παρόλο που για τη Denuvo οι έξι εβδομάδες είναι μικρό σχετικά διάστημα, ίσως εξακολουθούν να αποθαρρύνουν όσους δεν θα επιχειρήσουν να πληρώσουν το αντίτιμο για την απόκτηση του αυθεντικού αντιγράφου ενώ σημειώνεται πως δημιουργήθηκε από την ίδια ομάδα που βρίσκεται πίσω από το σπάσιμο και του Tomb Raider.


Η ισχύς της Denuvo υποχωρεί με τον τελευταίο τίτλο Inside