Η Tesla έρχεται σύντομα και στην Ευρώπη!

Το πρώτο κέντρο της θα ανοίξει τις πόρτες του στην Αγγλία όπως δήλωσε ο CEO Elon Musk με κύριο στόχο τη βελτίωση της τεχνογνωσίας.

Η δήλωση έγινε μετά την ανακοίνωση της Tesla σχετικά με την εξαγορά της Γερμανικής σιδηρουργικής εταιρίας Grohmann. Συγκεκριμένα, στόχος της Tesla είναι να εισπράξει μέρος της Αγγλικής τεχνογνωσίας στον χώρο του αυτοκινήτου δημιουργώντας παράλληλα μια βάση/αντιπροσωπεία στην Ευρώπη. Η Γερμανική εταιρία Grohmann που εξαγόρασε η Tesla σχετίζεται με σιδηρουργικές κατασκευές κάτι που ίσως συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας κατασκευής των μελλοντικών οχημάτων.

Στο μέλλον, η Tesla ετοιμάζει να διαθέσει και mainstream οχήματα και δε θα μείνει μόνο στη κυκλοφορία πολυτελών οχημάτων όπως σήμερα. Μάλιστα, ο Elon Musk δήλωσε πως η παραγωγή οχημάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί και στη γηραιά Ήπειρο, η οποία θεωρείται μια στιβαρή αγορά για την εταιρία. Η δημιουργία του κέντρου θα βοηθήσει στη μείωση των εξόδων του τελωνείου, μιας και περισσότερα οχήματα θα κατασκευάζονται και θα πωλούνται απευθείας στην Ευρώπη σε σχετική γραμμή παραγωγής.

 

Πηγή.

tesla, mainstream, Elon Musk , electric, cars

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...