Το HTC 10 evo κυκλοφορεί στην Ευρώπη

Το τηλέφωνο είναι το ίδιο με το Bolt που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες στις ΗΠΑ, και εφοδιάζεται με hardware που θα συζητηθεί.

Η σχεδίασή του όπως και το hardware του είναι ακριβώς τα ίδια με του Bolt όμως η HTC αποφάσισε πως θα ήταν σωστό να το διαθέσει στη Γηραιά Ήπειρο με διαφορετική ονομασία. Περνώντας στα κύρια στοιχεία του, βρίσκουμε έναν Snapdragon 810 να παίζει τον ρόλο του κεντρικού επεξεργαστή ενώ η οθόνη του είναι 5.5 ιντσών και ανάλυσης Quad HD. Η επιλογή του επεξεργαστή ίσως προβληματίσει μιας και πρόκειται για το chipset που πέρυσι απασχόλησε τα μέσα με την υπερθέρμανσή του. 

Το smartphone έχει αισθητήρα 16 megapixel με οπτικό σταθεροποιητή ενώ δεν υπάρχει η τεχνολογία UltraPixel που βελτιώνει τη ποιότητα. Στη πρόσοψη υπάρχει άλλη μια κάμερα 8 megapixel, 3GB RAM και δύο επιλογές για τον αποθηκευτικό χώρο, 32 ή 64GB. Επιπλέον, βρίσκουμε πιστοποίηση IP57 για αντοχή σε νερό και σκόνη ενώ στο smartphone συναντάμε και μια USB Type-C θύρα. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3,400 mAh, σαφώς μεγαλύτερη από αυτή του απλού HTC 10. 

Η HTC ζητά για το συγκεκριμένο $564 για την έκδοση των 3GB και $626 για αυτή των 64GB. Η διαθεσιμότητα στην αγορά της Ευρώπης δεν είναι για την ώρα γνωστή, όμως όπως δήλωσε και η HTC θα περιοριστεί μόνο από online καταστήματα της Ηπείρου. 

 

 

 

 

Πηγή.

android, hardware, htc, htc 10 evo, europe, Snapdragon 810

venisk

Members
2016-11-23T16:10:45Z

Βλέπω το xiaomi note 4 μου και γελάω με τα χάλια σου htc :) Καλή τύχη με τον 810.........

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...