Η παραγωγή του Raspberry Pi επεκτείνεται και στην Ιαπωνία!

Η Αγγλική εταιρία που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του Raspberry Pi ανακοίνωσε πως θα δώσει τη κατασκευή των boards και σε εργοστάσιο στη περιοχή της Ιαπωνίας.

Η είδηση αφορά για την ώρα μόνο το Raspberry Pi 3, το οποίο έρχεται σε μέγεθος πιστωτική κάρτας και σύμφωνα με τη νέα συμφωνία του Άγγλου κατασκευαστή, το εν λόγω single board computer θα φτιάχνεται από εδώ και στο εξής στην Ιαπωνία ούτως ώστε να καταφέρει να ικανοποιήσει τη πολύ μεγάλη ζήτηση, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι πηγές. 

Τα υπόλοιπα μοντέλα του Raspberry Pi 3 θα συνεχίζουν βέβαια να κατασκευάζονται στη Νότια Ουαλία του Ηνωμένου Βασιλείου ενώ η διπλή παραγωγή λέγεται πως θα βοηθήσει και μακροπρόθεσμα στην αυξημένη ζήτηση μιλώντας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η επέκταση της παραγωγής που βλέπουμε εδώ αποτελεί πέρα για πέρα θετικό στοιχείο για την εταιρία η οποία δείχνει πως αναπτύσσεται με σταθερό ρυθμό. Τέλος, οι πρώτες "made in Japan" μονάδες θα κατακλύσουν όπως είναι φυσικό πρώτα τις γειτονικές περιοχές της Ασίας σχετικά σύντομα. 

 

 

 

 

http://www.digitimes.com/news/a20161205VL200.html

Raspberry Pi, made in japan, single board computer

lyk

Members
2016-12-05T19:51:21Z

Καλό το νέο. Πάντως εγώ είμαι περίεργος το RasPi(όταν μας έρθει με το καλό σε μερικούς μήνες λογικά), τι αλλαγές & βελτιώσεις θα φέρει... 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...