Με Κεραμικό Γυαλί θα έρχεται το OnePlus 5!

Το κεραμικό γυαλί αποτελεί ένα υλικό που έρχεται σιγά σιγά στα smartphones της αγοράς και μετά το Mi MIX της Xiaomi, η OnePlus θα είναι η επόμενη εταιρία στη σειρά που θα το χρησιμοποιήσει! 

Το συγκεκριμένο υλικό δεν ξενίζει τους μηχανικούς της OnePlus μιας και είχε βρει τη θέση του στο OnePlus X, ένα midrange smartphone. Η OnePlus αφήνει πίσω τον γρουσούζικο για το Κινέζικο... Φενγκ Σούι αριθμό "4" και μεταβαίνει απευθείας στο 5 για την επόμενη συσκευή της η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2017. Το κεραμικό γυαλί έτσι θα έρθει και πάλι στο προσκήνιο και με την υψηλή αντοχή του τόσο σε διάφορα υλικά όσο και σε υψηλές θερμοκρασίες αποτελεί γενικότερα καλύτερη επιλογή από το ζαφείρι και σύμφωνα με αυτά η OnePlus βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ίδιο προμηθευτή της Xiaomi!

Όσον αφορά τα specs του τηλεφώνου, αξίζει να αναφέρουμε πως θα έχει οθόνη AMOLED 5.5 ιντσών ανάλυσης Quad HD, τον Qualcomm Snapdragon 835, 6GB LPDDR4 RAM και Android 7 Nougat. Η τιμολόγηση του συγκεκριμένου θα είνα και το σημείθο κλειδί του, εκτός εάν φυσικά η OnePlus αποφασίσει πως χρειάζεται το έξτρα ρευστό, χάνοντας στο value for money. 

 

 

 

 

Πηγή.

smartphones, xiaomi, OnePlus , ceramic glass, oneplus 5

venisk

Members
2016-12-06T08:09:46Z

Αν είναι να κάνεις πάνω από 500 ευρώ και δεν έχεις super amoled μπορείς ελεύθερα να πατώσεις να κλείσεις και γενικά να εξαφανιστείς από την αγορά αγαπητή one plus :)

sofos1990

Members
2016-12-06T10:58:34Z

Αυτή η εταιρεία είναι φανταστικό το πως κάθε φορά που βγάζει κάτι φαίνεται πως έχει σχέδιο οργανωμένο από όλες τις πλευρές ή απλά είναι τόσο κ*λ..ρδοι που τους βγαίνουν όλα.

STORM1978

HWBoxed Overclocker
2016-12-06T12:33:55Z

Το εν λόγω γυαλί είναι φανταστικό πάνω στο One+ X μου!

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...