UFO: Ένα concept Gaming σύστημα από την Alienware

Στη CES η Alienware της Dell βρήκε την ευκαιρία να μας δείξει το Concept UFO της, ένα φορητό σύστημα με βασικό στόχο το gaming on the go.

Η ιδιαίτερη ονομασία είναι κατά κάποιο τρόπο το σήμα κατατεθέν της Alienware ενώ την ίδια στιγμή βρίσκεται και στο 55% της ονομασίας της οπότε δε προκαλεί εντύπωση που ονομάστηκε έτσι, βέβαια είναι άγνωστο εάν θα το δούμε στην αγορά καθώς πολλά αντίστοιχα projects δε βλέπουν το φως της ημέρας, εξού και concept. Η συσκευή θυμίζει έντονα το Switch της Nintendo με τα δύο χειριστήρια να βρίσκονται εγκατεστημένα στα πλαϊνά της οθόνης ενώ προσφέρουν κλασικές σκανδάλες, τέσσερα πλήκτρα κατά τα πρότυπα της Microsoft και δύο ψηλούς αναλογικούς μοχλούς που λέγεται ότι προσφέρουν καλύτερη ακρίβεια κατά το gaming. Στην έκθεση εθεάθη να τρέχει παιχνίδια όπως το Formula 1 2019 και το Rocket League χωρίς προβλήματα.

Από πλευράς θυρών υποστηρίζεται η εγκατάσταση εξωτερικών monitors, ενώ στα της εργονομίας ενσωματώνει και ένα stand για να το ακουμπήσουμε σε κάποια σταθερή επιφάνεια για να απολαύσουμε τα παιχνίδια μας. Ο Διευθυντής Σχεδίασης των Gaming συστημάτων της AMD, Frank Azor σε δήλωσή του μάλιστα ανέφερε ότι το Concept UFO τροφοδοτείται από επεξεργαστή Ryzen της AMD ενώ τα υπόλοιπα specs του περιλαμβάνουν οθόνη 8 ιντσών και ένα ειδικό bridge για τη σύνδεση των χειριστηρίων ούτως ώστε να φαίνεται μια συνδεδεμένη συσκευή εντός των Windows 10, που τρέχει το σύστημα.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

dell, windows 10, frank azor, ryzen, portable, concept, CES 2020, gaming on the go , Concept UFO , Formula 1 2019

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...