Η Riot εμβαθύνει στο anti-cheat σύστημα του Valorant

Η εταιρία μας λέει πως λειτουργεί το anti-cheat σύστημα του νέου της game Valorant, αφού τις τελευταίες έχει ξεκινήσει πλήθος συζητήσεων σχετικά με την αποτελεσματικότητά του.

 

Η πολιτική της εταιρίας σχετικά με το Vanguard, το anti-cheat σύστημα προστασίας έναντι των κακόβουλων cheaters στο νέο παιχνίδι Valorant, αναμένεται να αλλάξει σύντομα αφού υποσχέθηκε να μοιραστεί με τους χρήστες πληροφορίες για το πως λειτουργεί, όπως το γιατί χρειάζεται την low level πρόσβαση στο λειτουργικό μας σύστημα, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο νέο. Εκπρόσωπος της Riot πήγε το θέμα στο Reddit, όπου και ανέφερε πως πλέον θα δίνεται η δυνατότητα για έλεγχο του συστήματος μέσω του tray icon. Από εκεί, συνεχίζει το κείμενο, θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Vanguard, ωστόσο αυτό θα εξακολουθεί να τρέχει στο παρασκήνιο και να έχει τη low level πρόσβαση για την οποία αρκετοί παραμένουν σκεπτικοί.  

Τα θέματα ασφαλείας που προκύπτουν φαίνεται να τα αντικρούει η Riot που αναφέρει για άλλη μια φορά πως δεν διαμοιράζονται ούτε αποστέλλονται σε άλλες, τρίτες υπηρεσίες προς όφελος της Riot. Φυσικά αυτό, μαζί με την πρόσβαση σε κρίσιμα υποσυστήματα του λειτουργικού συστήματος είναι μέχρι στιγμής τα κορυφαία θέματα που προκύπτουν, όπως και το γεγονός ότι ήδη υπάρχουν cheats που παρακάμπτουν τη προστασία που λέγεται ότι προσφέρει το Vanguard. 

 

 

 

 

 

 

 Πηγή. 

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

 

anticheat, Reddit , Valorant , Riot Games, Vanguard , cheaters

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...