Αλλαγές στο NVIDIA GeForce Now 'διώχνουν' πάνω από 80 Games

Η υπηρεσία της NVIDIA αλλάζει ελαφρώς τον τρόπο λειτουργίας της και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αφαίρεση μερικών τίτλων.

 

Μέσω του GeForce Now, οι gamers συνδέονται σε ένα δίκτυο υπολογιστών που συντηρεί η NVIDIA, όπου με τη διαθέσιμη ισχύ να δίνεται από τους ισχυρούς υπολογιστές της, μπορούν να παίξουν πολλούς από τους τίτλους της βιβλιοθήκης τους, απλά συνδέοντας τα στοιχεία του Steam, του Epic και άλλων δημοφιλών launchers από μεγάλους publishers. Το όλο στήσιμο βρήκε αντίθετους μερικούς developers αλλά και publishers οι οποίοι μετά από συζητήσεις με την NVIDIA, αφαίρεσαν τους τίτλους από την υπηρεσία, μιας και έτσι θα πλήγωναν τη δημοφιλία των δικών τους πλατφορμών.

Η νεότερη αλλαγή που βλέπουμε από την NVIDIA, είναι με το "opt-in" πρόγραμμα, μια διαδικασία κατά την οποία developers και publishers προσφέρουν τα παιχνίδια τους στο GeForce Now, ενώ η εταιρία τονίζει ότι ήδη υπάρχουν πάνω από 200 publishers με υλικό. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της NVIDIA η αφαίρεση θα γίνει από τη πλευρά της 'πράσινης' και όχι από αυτή των publishers αφού όπως αναφέρει, "Κάποιοι publishers δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα σχέδιά τους για τις δικές τους cloud υπηρεσίες. Οι τίτλοι που δε θα κάνουν opt-in στην υπηρεσία μέχρι τις 31 Μαΐου θα αφαιρεθούν". Ανάμεσα στη λίστα των τίτλων που φεύγουν από την υπηρεσίες συναντάμε αρκετούς AAA.

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

nvidia, gaming, geforce now, servers, cloud gaming

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...