Καθυστερεί και πάλι το Cyberpunk 2077

Η CD Projekt Red ανακοίνωσε τα νέα σχέδιά της για τον τίτλο ο οποίος θα κυκλοφορήσει εν τέλει τον Νοέμβριο.

 

Στις αρχές του έτους, η εταιρία ανάπτυξης του Cyberpunk 2077 δημοσίευσε πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά της ημερομηνίας κυκλοφορίας για τον Σεπτέμβριο. Το τότε κείμενο μας έδωσε να καταλάβουμε την έκταση του παιχνιδιού, που παρά το γεγονός ότι ήταν έτοιμο από πλευράς gameplay, υπήρχαν πολλά πράγματα που θα έπρεπε να βελτιωθούν και να ελεγχθούν προτού αυτό τεθεί σε κυκλοφορία. Πριν από μερικές μόνο ώρες το studio ανάπτυξης επανέρχεται με μια νέα καθυστέρηση λέγοντας πως ο τίτλος θα είναι τελικά έτοιμος τον Νοέμβριο.

Το μακρύ κείμενο που συνυπογράφουν ο συνιδρυτής και διευθυντής του studio Μάρτσιν Ιβίνσκι και Άνταμ Μπαντόφσκι αντίστοιχα, και αναφέρουν ξανά τους λόγους για τους οποίους η διαδικασία ελέγχου είναι αρκετά δύσκολη διαδικασία. Σε κάποιο σημείο, η CPR αναφέρει ξανά πως ο τίτλος είναι πρακτικά έτοιμος content-wise και το μόνο που απομένει είναι ο προσεκτικός έλεγχος των επιλογών που καλείται να πάρει ο χαρακτήρας του παιχνιδιού, καθώς έχουν άμεση επίδραση στο gameplay, δίνοντας από το που η CPR λέει "οργανικός χαρακτήρας". Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν τον τίτλο και στις next gen κονσόλες (PlayStation 5, Xbox Series X) που βρίσκονται προ των πυλών, η εταιρία επιβεβαιώνει πως θα υπάρξει next-gen έκδοση του Cyberpunk 2077 και θα κυκλοφορήσει μετά τη κανονική έκδοση, κάτι θετικό για όσους θέλουν υψηλή ποιότητα γραφικών στις κονσόλες τους. Σημειώνει επίσης, ότι από αυτή την εβδομάδα επιλεγμένοι δημοσιογράφοι θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το παιχνίδι και να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους, κάτι που θα κρατήσει σε εγρήγορση τους δημιουργούς.

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

Cyberpunk 2077 , CD Projekt Red

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...