Το Red Dead Online θα πωλείται ξεχωριστά από τον Δεκέμβριο

Όσοι λάτρεις της σειράς θέλουν να παίξουν μόνο το online περιεχόμενο του Red Dead Redemption 2, θα μπορούν να το κάνουν από τον Δεκέμβριο.

 

Η Rockstar ανακοίνωσε στο site της, πως από την 1η Δεκεμβρίου θα μπορείτε να αποκτήσετε το Red Dead Online και ξεχωριστά, εάν δε θέλετε να αφεθείτε στην ιστορία που προσφέρει το πλήρες παιχνίδι. Το Red Dead Redemption 2 κυκλοφόρησε περίπου δύο χρόνια πριν σε κονσόλες και περίπου έναν χρόνο πρίν στην πλατφόρμα του PC όπου έδωσε τη δυνατότητα στους PC gamers να πάρουν μια γεύση από το καθηλωτικό γουέστερν της Rockstar. Το Online mode που έρχεται μαζί με το main game όμως, θέλει να αποκοπεί από τον τίτλο σε μια ξεχωριστή έκδοση και αυτό θα συμβεί από την 1η Δεκεμβρίου, όπως δήλωσε η εταιρία στο site της.

Το σημαντικότερο είναι πως η προτεινόμενη τιμή της online only έκδοσης θα κοστίζει μόλις $4,99 (με έκπτωση 75%) και θα γίνει διαθέσιμη σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το Steam, το Microsoft Store, τον launcher της Rockstar και το Epic Games Store και θα διατηρηθεί σε τόσο χαμηλά επίπεδα μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου προτού επιστρέψει στην κανονική. Στο game θα προστεθεί και νέο περιεχόμενο όπως Free Roam Missions μαζί με πλούσιο επιπλέον περιεχόμενο το οποίο έχει υποσχεθεί η Rockstar εδώ και μερικές ώρες. Η προσθήκη των Bounty Hunters στον χάρτη του Red Dead Online θα βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία των χρηστών εξασφαλίζοντας μπόνους XP στην πορεία. Η έκδοση του Red Dead Online θα έχει μέγεθος 123GB και μέσα από το παιχνίδι θα υπάρχει η δυνατότητα για ξεκλείδωμα της πλήρους έκδοσης (του Story Mode) με ένα επιπλέον κόστος.

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

Steam , online mode , Red Dead Redemption 2 , Red Dead Online , outlaw, Bounty Hunters Expansion

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...