Πολλαπλές αγωγές κατά της CD Projekt Red για το Cyberpunk 2077

Μεταξύ των μηνυτών, υπάρχει και ένας επενδυτής της CDPR, ο οποίος δείχνει δυσαρεστημένος από την πρώτη της μετοχής του Πολωνικού game studio.

 

Το παιχνίδι με το μεγαλύτερο hype φέτος είναι αναμφίβολα το Cyberpunk 2077, το δημιούργημα της CD Projekt Red που υπενθυμίζεται ότι ευθύνεται για το λανσάρισμα άλλων δημοφιλών τίτλων όπως τη σειρά Witcher, όμως τα δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζει, ιδίως στις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς φέρνουν την εταιρία ανάπτυξης σε δύσκολη θέση. Οι κακές επιδόσεις στο PS4 έκαναν την Sony να αποσύρει το παιχνίδι 'μέχρι νεωτέρας', επιστρέφοντας μετά δυσκολίας τα χρήματα των παικτών πίσω, ενώ κάτι ανάλογο πραγματοποίησε και η Microsoft για τους κατόχους του παιχνιδιού στο Xbox One, χωρίς ωστόσο να αποσύρει το παιχνίδι από το store.

Παρά τις καλές κριτικές που έχει αυτή τη στιγμή το παιχνίδι στην πλατφόρμα του Steam, για παράδειγμα, υπάρχουν αρκετοί δυσαρεστημένοι χρήστες και κάποιοι από αυτούς είναι οι επενδυτές της εταιρίας, που περίμεναν τις μετοχές τους να εκτοξευθούν μετά την κυκλοφορία. Ο Andrew Trampe επικαλείται "την παραπλανητική πολιτική" που ακολούθησε η εταιρία, λανσάροντας όπως όλα δείχνουν έναν προβληματικό τίτλο, με τα γνωστά αποτελέσματα και χωρίς να ενημερώσει τους επενδυτές. Πέρα από προβλήματα των επιδόσεων που πηγάζουν από αργά drives, υπάρχει και πλήθος bugs σε όλες τις εκδόσεις του Cyberpunk 2077, ενώ κάποια επηρεάζουν πιο αισθητά το gameplay από κάποια άλλα. Επιπρόσθετα οι υψηλά ιστάμενοι της CDPR επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι ο τίτλος είχε προβλήματα και αναφέρουν ότι: "υποτιμήσαμε την έκταση των προβλημάτων και την ανάγκη για περισσότερο χρόνο... κάτι που έρχεται ενάντια στη φιλοσοφία μας... Ήταν λάθος η προσέγγιση και μεταξύ άλλων, δείξαμε τον τίτλο περισσότερο στην πλατφόρμα του PC", δείχνει να συμπληρώνει.

Μαζί με αυτή την μήνυση, υπάρχει και μια ακόμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο πηγάζουν όχι εξ' ολοκλήρου από μεγάλους δικηγορικούς συλλόγους στους οποίους φαίνεται να απευθύνθηκαν κάποιοι από τους επενδυτές, οι οποίοι έχουν υποστεί ζημία μετά την κυκλοφορία του τίτλου. Στο PC, το Cyberpunk 2077 έχει αναβαθμιστεί στην έκδοση 1.06 ήδη και τα μελλοντικά patches θα διορθώσουν πρώτα όλα τα προβλήματα προτού ξεκινήσουν να προσθέτουν νέο περιεχόμενο.

 

 

 

 

Πηγή

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

lawsuit, Cyberpunk 2077 , CDProject Red, CD Projekt Red , cdpr

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...