Ακόμη ένα δωρεάν παιχνίδι προσφέρει η Epic Games

Το Torchlight II προστίθεται στην λίστα των δωρεάν παιχνιδιών που προσφέρει η Epic και θα μπορείτε να το βάλετε στην βιβλιοθήκη σας μέχρι και τις 7 το απόγευμα.

 

Το προ-τελευταίο παιχνίδι της Epic Games δίνεται δωρεάν σήμερα και είναι το Torchlight II, έχοντας μακρά ιστορία ως ένα διαφορετικού τύπου RPG game που μοιράζεται πολλά κοινά με άλλα δημοφιλή RPGs του χώρου όπως την σειρά Diablo. Το Torchlight II κυκλοφόρησε το μακρινό 2012 από την Runic Games ενώ προσφέρει μεταξύ άλλων και co-op gameplay και έχει ήδη συγκεντρώσει καλές κριτικές από δεκάδες gamers παγκοσμίως. Αυτό είναι το προ-τελευταίο παιχνίδι που δίνει δωρεάν η Epic Games την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και για την τελευταία ημέρα του έτους περιμένουμε ακόμα ένα δημοφιλές game. Από την λίστα που έχει διαρρεύσει πριν από μερικές ημέρες, σήμερα το απόγευμα περιμένουμε την ανακοίνωση του τελευταίου τίτλου που ενδέχεται να είναι το Jurassic World: Evolution, ένα αρκετά παιχνίδι business simulation που μας τοποθετεί στην ηγεσία ενός πάρκου δεινοσαύρων, ενώ έχει κυκλοφορήσει μόλις πριν από δύο χρόνια, έχοντας συλλέξει αρκετά καλές κριτικές στο σύνολό του.

 

 

Όσον αφορά άλλες υπηρεσίες παιχνιδιών, αξίζει να αναφέρουμε ότι στο GOG δίνεται δωρεάν και για λίγες ώρες το Metro Last Light Redux, ένας τίτλος που εκσυγχρονίζει το δημοφιλές παιχνίδι της σειράς, δίνοντάς του διαφορετικό χαρακτήρα.

 

 

 

Πηγή

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

gamers, free game, rpg, Epic Games Store , Torchlight II

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...