The Steam Awards: Οι νικητές ανακοινώθηκαν από την Valve

Η Valve ανακοίνωσε τους νικητές των βραβείων The Steam Awards και με αυτόν τον τρόπο έκλεισε δυναμικά την χρονιά.

 

Τα The Steam Awards περιελάμβαναν παιχνίδια σε διάφορες κατηγορίες και οι προτάσεις συλλέχθηκαν από την κοινότητα της μεγαλύτερης gaming υπηρεσίας. Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά επιτυχημένη για το Steam και η υπηρεσία ανακοίνωσε το σχετικό blog post την συλλογή 30 εκ. ψήφων, ένα νέο ρεκόρ σε ολόκληρη την ζωή της υπηρεσίας. Από τις 10 πιο σημαντικές κατηγορίες αξίζει να ξεχωρίσουμε το Game of the Year που βγήκε το Red Dead Redemption 2 και μια ανάσα από αυτό το βραβείο βρέθηκε και το νέο Hades, όπως και το Doom Eternal, ενώ κλείνοντας την πεντάδα συναντήσαμε το Fall Guys και το Death Stranding στις τελευταίες θέσεις.

 

 

Το VR Game of the Year ήταν μια εύκολη επιλογή και ήταν το Half-Life: Alyx όπου με το καθηλωτικό gameplay συγκέντρωσε το ενδιαφέρον αρκετών, χωρίς να σημαίνει ότι ήταν το μόνο αξιοσημείωτο παιχνίδι της κατηγορίας. Την πεντάδα των υποψήφιων παιχνιδιών συμπλήρωσαν τα: Phasmophobia, The Room VR: A Dark Matter, Thief Simulator VR και Star Wards Squadrons.

Στην ιδιαίτερη κατηγορία του "Outstanding Story-Rich Game" είδαμε και πάλι το Red Dead Redemption 2 να φιγουράρει στην πρώτη θέση, ενώ η λίστα περιλαμβάνει και δύο πάλαι ποτέ PlayStation 4 exclusives: Τα Detroit: Become Human και το Horizon Zero Dawn Complete Edition που κυκλοφόρησαν το περασμένο καλοκαίρι και στην πλατφόρμα του PC. Μαζί τους συναντήσαμε και το Mafia Definitive Edition που περιλαμβάνει πρακτικά τρία παιχνίδια και το Metro Exodus που παραμένει σταθερή αξία, όντας τόσο γεμάτο σε περιεχόμενο όσο και όμορφο οπτικά με πλήθος ειδικών effects όπως το RTX για τις NVIDIA κάρτες γραφικών.

Η πλήρης λίστα των παιχνιδιών υπάρχει διαθέσιμη στο link της πηγής.

 

 

 

 

Πηγή

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

gameplay, Red Dead Redemption 2 , game of the year, Half-Life: Alyx , The Steam Awards , VR Game of the Year

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...