Noctua NH-C12P 6 heat pipe cooler

Η Noctua παρουσίασε σήμερα το νέο της premium class CPU cooler NH-C12P.
Η Noctua παρουσίασε σήμερα το νέο της premium class CPU cooler NH-C12P.
Εξοπλισμένο με έξι heat pipes και το πολυβραβευμένο NF-P12 120mm fan, το NH-C12P καταφέρνει και πετυχαίνει εξαιρετικές επιδόσεις με το χαμηλότερο δυνατό παραγόμενο θόρυβο.

Ο νέος c-type σχεδιασμός επιτρέπει χαμηλότερο συνολικό ύψος ενώ επιπλέον ψύχει και συστατικά της μητρικής με το fan να "βλέπει" προς τα κάτω.







Όπως αναφέρει και ο Noctua CEO Mag. Roland Mossig...

Disse:
"Given the trend towards powerful, HD ready multimedia systems and HTPCs in compact desktop cases, the demand for quiet high-end CPU coolers with lower height is growing and growing. Our new NH-C12P is a premium class quiet cooler that offers the same excellent level of performance as our much acclaimed NH-U12P at a height of only 114mm."
Αυτό γίνεται εφικτό με τη χρήση 6 heat pipes καθώς και με τη σχετική αριά διάταξη των fins και έτσι επιτυγχάνεται καλή θερμική απαγωγή σε χαμηλές στροφές ανεμιστήρα.

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το επιτυχημένο NH-U12P, έτσι και το NH-C12P έρχεται με το NF-P12 premium fan, το οποίο έχει λάβει περισσότερες από 50 βραβεύσεις από ιστοσελίδες και περιοδικά του χώρου, αλλά και με το NT-H1 high-end thermal compound.





Η τιμή του νέου δημιουργήματος της Noctua είναι EUR 59.90 / USD 69.90 ενώ δύο reviews μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ.






[ Διαβάστε περισσότερα εδώ...]