HwBox @ Computex 2017: Fractal Design Booth

Τα πράγματα της Fractal Design δείχνουν πως η εταιρία στοχεύει σε πιο mainstream κοινό με μια νέα σειρά κουτιών καθώς και επεκτάσιμες υδροψύξεις.


Η Fractal Design βρέθηκε στη φετινή Computex με τη σειρά υδροψύξεων Celsius S24 και S36 με ψυγεία 240 και 360mm οι οποίες έχουν sleeved tubes και fan controller επάνω στο radiator, συν τα μεταλλικά fittings που μπορούν να αφαιρεθούν για να προστεθεί ένα ακόμη κομμάτι του PC στη λούπα.

Και πάνω που νομίζαμε πως ήταν αρκετά ενδιαφέρον, η εταιρίας μας λέει πως καλύπτεται πλήρως από 5 χρόνια εγγύηση ακόμα και όταν ανοιχτεί, κοιτάζοντας στα μάτια άλλες μεγάλες εαιρίες του χώρου όπως την EK.

Αναμφίβολα η νέα mainstream σειρά κουτιών της είναι η Focus G, που θα έρχεται σε πολλά χρώματα όπως το Mystic Red, το Petrol Blue, το White και το Black. Τα τρία πρώτα αποτελούν κάτι καινούριο για την Fractal που πλέον έχει βλέψεις να μπει δυναμικά στην mainstream αγορά με αυτά τα κουτιά. Αυτά μαζί με το μεγάλο πλαινό παράθυρο δείχνουν να βοηθήσουν στον σκοπό της αρκετά. Τέλος, στη Computex η Fractal Design απέκτησε και μερικά βραβεία χάρη στα Define Mini C και Define C για το καλύτερο Micro ATX και Mini ITX κουτί της αγοράς!

 

 

 

 

Powered by 592d78df11fd4_Gigabyte_logo.svgcopy.png.b2619d590419d497225b70c5c090cd96.png

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

fractal design, computex, fittings, Celsius S24 , Focus G

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...