Η Cooler Master ανακοίνωσε την ψύκτρα Μasterair G100M

Στην CES η Cooler Master αποκάλυψε τη νέα της MasterAir G100M, που με τις μικρές διαστάσεις της και την νέα τεχνολογία που ενσωματώνει θα αποτελέσει το next big thing στον χώρο της ψύξης.

Η ψύκτρα της Cooler Master είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στην περασμένη Computex και είχε αποσπάσει πλήθος επιφωνημάτων από τους παρευρισκομένους κυρίως λόγω των μικρών της διαστάσεων σε συνδυασμό με την μεγάλη επιφάνεια επαφής με τον επεξεργαστή που φτάνει τα 130W TDP, κυρίως χάρη στην custom τεχνολογία που έχει αναπτύξει. Η τεχνολογία περιλαμβάνει ένα χάλκινο heat column τοποθετημένο στο κέντρο της ομόκεντρης κατασκευής φροντίζοντας για την ψύξη του επεξεργαστή κάνοντας άμεση επαφή με το καπάκι του. Εκ πρώτης όψης το TDP της ψύκτρας δε φαίνεται πως βρίσκεται σε τόσο μεγάλο επίπεδο με την Cooler Master να αναφέρει πως έχει την ίδια ψυκτική ικανότητα με πολύ μεγαλύτερες σε μέγεθος ψύκτρες της αγοράς.

Το ύψος του χάλκινου κυλίνδρου είναι 46.3mm ενώ συνολικά η top down ψύκτρα δε ξεπερνά τα 74,5mm και έτσι είναι ιδανική και για Mini-ITX builds. Παράλληλα ενσωματώνει RGB φωτισμό που τρέχει από τον παρεχόμενο controller. Ο controller διαθέτει έξι συνολικά εφέ που διαχέονται όμορφα στον ανεμιστήρα των 92mm ο οποίος περιστρέφεται έως και τις 2400 στροφές.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

cooler master, computex, ces, MasterAir G100M

asder

Members
2018-01-12T14:46:37Z

ηταν που'ταν σαν ΑΤΙΑ εβαλαν και το RGB 

HyperAlex

Members
2018-01-12T15:23:33Z

Rgb beyblade για pc

 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...