Επίχρυσο waterblock για την RTX TITAN από την EK

Η Σλοβένικη εταιρία παρουσίασε ένα premium waterblock για μια premium κάρτα γραφικών σε μια premium τιμή.

Η RTX TITAN φέρει το μεγαλύτερο Turing chip της NVIDIA και έτσι, είναι πρακτικά η ισχυρότερη κάρτα της εταιρίας που με τη τιμή της στοχεύει τους enthusiasts που δε θέλουν τίποτα λιγότερο από την ισχυρότερη GPU της αγοράς. Η EK Water Blocks παρουσίασε ένα νέο block υδρόψυξης για αυτούς που έχουν μια τέτοια κάρτα και θέλουν να τη τοποθετήσουν σε ένα custom κύκλωμα για να απολαύσουν μηδενικό throttling και σταθερές επιδόσεις.

Φυσικά το waterblock ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική της TITAN και έτσι έρχεται επίχρυσο σε πολλά σημεία ενώ η EK άφησε να εννοηθεί ότι είναι συμβατό και με μερικές 2080 Ti χωρίς να αναφέρει επ' ακριβώς τα μοντέλα. Το EK Vector RTX Titan waterblock υπόσχεται να κρατήσει τον TU102 πυρήνα της RTX TITAN ενώ αξιοποιεί κλασικά G1/4" threads στα οποία μπορούμε να συνδέσουμε τα ρακόρ μας. Η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει στις 5 Απριλίου και η τιμή του στο ηλεκτρονικό κατάστημα της EK θα είναι $259.99.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

nvidia, gpu, waterblock, watercooling, rtx titan, EK Vector

Nickzzz

Members
2019-04-01T17:15:22Z

Θα το εκτιμήσουν οι rappers στην Αμερική. :hehe:

GregEl

Members
2019-04-02T10:13:13Z

Νομίζω ο JayzTwoCents το επόμενο celebrity build που θα κάνει θα είναι για rapper, θα είναι με χρυσά fittings και το παραπάνω block.

antonis

Members
2019-04-03T06:15:40Z

εγώ δεν εχω καταλάβει γιατί ο κόσμος ασχολείται ακόμα με custom . ίσως φταίει ότι γέρασα και βαριέμαι ?

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...