Η νέα υδρόψυξη ML240P της Cooler Master κυκλοφορεί

Η MasterLiquid ML240P Mirage ανοίγει τα φτερά της σύντομα στην αγορά και το βασικότερο στοιχείο που αλλάζει είναι το φωτεινό waterblock.

Η 'όλα σε ένα' υδρόψυξη της Cooler Master θα έρθει στα καταστήματα μέσα στο καλοκαίρι με στόχο να αναβαθμίσει την ψύξη του PC σας. Το σημείο που θα κεντρίσει τα βλέμματα και δίκαια είναι το waterblock που είναι διάφανο και αποκαλύπτει έτσι τη περιστρεφόμενη φτερωτή στο εσωτερικό παρέα με άφθονα aRGB χρώματα.

Η υδρόψυξη διατηρείται ίδια σε αρκετά σημεία όμως φέτος αυτό που αλλάζει είναι οι παρεχόμενοι ανεμιστήρες με το τετράγωνο πλαίσιο που δημιουργούν μια πιο 'αρχιτεκτονικά άρτια' εικόνα στο σύστημα. Και αυτοί όπως και το waterblock διαθέτουν aRGB LEDs και ελέγχονται είτε από το Lighting Control software σε πλήθος υποστηριζόμενων μητρικών της αγοράς είτε από τον παρεχόμενο controller που δίνεται στη συσκευασία, όπως και με τα τωρινά μοντέλα της. Η προτεινόμενη τιμή που στοχεύει η Cooler Master στην Ευρώπη είναι 149€ και η κυκλοφορία της αναμένεται σύντομα.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

cooler master, waterblock, argb led, MasterLiquid ML240P Mirage

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...