Cryptomining ASIC ετοιμάζει η Samsung!

Η Samsung λέγεται πως έχει λάβει μια μεγάλη παραγγελία από έναν άγνωστο μέχρι στιγμής πελάτη για τον οποίο θα σχεδιάσει ASIC για cryptocurrency mining.

Η μεγάλη είδηση της ημέρας μας έρχεται από την Samsung και κατά τα λεγόμενα των πηγών ετοιμάζει mining ASICs για Bitcoin, ενώ δεν αναφέρεται κάποιο άλλο κρυπτονόμισμα για την ώρα. Η Samsung θα διαθέσει τον ASIC miner για έναν συγκεκριμένο πελάτη (εταιρία) στην Κίνα όμως για την ώρα δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητά του και σύμφωνα με τις προβλέψεις των μέσων της βιομηχανίας, η κορεάτικη κατασκευάστρια ημιαγωγών με αυτή τη κίνηση θα αυξήσει κι άλλο τα έσοδά της από την αγορά των κρυπτονομισμάτων.

Στο ίδιο μονοπάτι βέβαια οδεύουν και άλλοι μεγάλοι κατασκευαστές της βιομηχανίας όπως η TSMC η οποία συνεργάζεται με την Bitmain η οποία μάλιστα έχει κλείσει μεγάλο μέρος της παραγωγής της Ταϊβανέζικης εταιρίας για το 2018.

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Samsung, asic, bitcoin, mining, cryptocurrency

stavros

Members
2018-02-01T12:09:45Z

Δε βγάζουν κάτι και για ETH να τελειώνει πια η κοροϊδία με τις GPU.

billpeppas

Members
2018-02-02T21:09:19Z

Δεν γίνεται.
Αν βγάζανε κάτι για Ethereum ( που δεν είναι καν το πιο mineable νόμισμα, οι πιο πολλοί miners βγάζουν άλλα νομίσματα που δεν παίζει να έχετε ακούσει καν ποτέ ) θα ήταν... κάρτα γραφικών με καλύτερες επιδόσεις από αυτές των AMD & nVIDIA.

Αυτό όμως δεν είναι ούτε επεξεργαστής κινητού βασισμένος στο design της ARM ούτε έτοιμο design πρός παραγωγή από AMD/nVIDIA/Intel...


GPU επιδόσεων nVIDIA & AMD δεν βγαίνει έτσι εύκολα ( εκτός και αν πάρεις όλους τους καλούς engineers των AMD & nVIDIA την ίδια στιγμή σε νέα εταιρία και τους δώσεις άπλετο funding & χρόνο για να φτιάξουν κάτι νέο )

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...