Φήμη: Ο Ιταλός Stefano Sollima σκηνοθέτης της ταινίας Call of Duty!

Το 2015 στη SANTA MONICA, της California όταν ανακοινώθηκε η δημιουργία της “Activision Blizzard Studios”, μιας εταιρείας ανάπτυξης και διανομής τηλεοπτικού και κινηματογραφικού περιεχομένου, είχαν τεθεί και πρώτοι στόχοι.

Ο πρώτος στόχος της Activision Blizzard Studios επετεύχθη το 2016 σε συνεργασία με την γαλλική TeamTO και δεν είναι άλλος από την κυκλοφορία, της τηλεοπτικής σειράς “Skylanders Academy” βασισμένη στη gaming σειρά Skylanders. Δεύτερος στόχος της εταιρείας ήταν η δημιουργία μιας κινηματογραφικής ταινίας βασισμένη στη gaming σειρά Call of Duty. Φτάσαμε στο 2018 και φαίνεται πως το project αρχίζει να δραστηριοποιείται, με τις πρώτες πληροφορίες να εμφανίζονται στην πύλη Business of Entertainment “VARIETY”.

Συγκεκριμένα στο VARIETY εμφανίζεται ως αποκλειστική είδηση οι διαπραγματεύσεις με τον Ιταλό σκηνοθέτη Stefano Sollima(σκηνοθέτης και του Sicario 2: Soldado). Σύμφωνα με την ίδια πηγή εκπρόσωπος της Activision Blizzard αρνήθηκε να σχολιάσει την παραπάνω πληροφορία.

Αν και δεν υπάρχει ακόμα σχετική επίσημη τοποθέτηση της Activision Blizzard, ωστόσο σε σχετικά πρόσφατη συνέντευξη στο MCV (Νοέμβριος 2017), o Tim Kilpin (consumer products president) είχε δηλώσει:


“There’s a lot on the horizon that we’re excited about in terms of the new storytelling, the new titles, and the live action feature film in 2019. We think there’s a lot more opportunity to expand what we’re doing. This year, we’re being thoughtful and curative. The next couple of years beyond this will really be opportunities for us to expand.”

πράγμα που σημαίνει πως στο 2019 αναμένουμε περισσότερα και διαφορετικά πράγματα από την Activision Blizzard, ίσως και την ταινία Call of Duty. Η επιτυχία της gamingσειράς CallofDutyείναι δεδομένη καθιστώντας την μία από τις πιο εμπορικές σειρές με πάνω από 250 εκατ. πωλήσεις σε όλες τις πλατφόρμες. Ευχόμαστε πως και η επερχόμενη ταινία θα είναι αντάξια.

 

Πηγή Via

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

 

 

call of duty, movie , Activision Blizzard Studios

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...