Εναλλακτική χρήση των Mining GPUs 'βλέπει' η Vectordash

Η Vectordash λανσάρει μια υπηρεσία online ενοικίασης hardware επιτρέποντας σε χρήστες με αδύναμα συστήματα να τρέξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια.

Πρόκειται για μια cloud based υπηρεσία game streaming που στοχεύει αρχικά περιορισμένο κοινό αφού τρέχει για την ώρα μόνο στις ΗΠΑ, όμως ίσως δώσει κίνητρο στους cryptocurrency miners που έχουν ή πρόκειται να σταματήσουν σύντομα να ασχολούνται με το αντικείμενο. Το βασικό μειονέκτημα του cryptocurrency mining είναι η δυσκολία με την οποία γίνεται η διαδικασία μετά από λίγο καιρό κάτι που έχει αντίκτυπο στα έσοδα, ωθώντας αρκετά συχνά τους χρήστες σε αλλαγή του νομίσματος ή ακόμα χειρότερα στην παύση της λειτουργίας του mining rig τους, πιθανότητες που ίσως δεν θα δει κάποιος στην υπηρεσία της Vectordash.

Η υπηρεσία εξαρτάται από το hardware τρίτων και προσφέρει από $65 με $105 τον μήνα σε κάποιον που θέλει να 'δανείσει' την επεξεργαστική ισχύ της κάρτας γραφικών του σε κάποιον που δεν την έχει αλλά παρολ' αυτά θέλει να παίξει τους νέους τίτλους με άνεση. Οι χρήστες που θα εκμεταλλεύονται την υπηρεσία θα πληρώνουν μια μηνιαία συνδρομή $28, κάτι που σημαίνει πως τα έσοδα της εταιρίας θα είναι περιορισμένα στην αρχή μέχρι να γίνει περισσότερο γνωστή στο κοινό.

Για την ώρα η υπηρεσία είναι αρκετά περιορισμένη με κοινό μόνο στις ΗΠΑ λόγω του μικρού latency που στοχεύει, ωστόσο ευελπιστεί να αναπτυχθεί μελλοντικά και αλλού προσφέροντας έτσι μια μεγάλη συλλογή παιχνιδιών. Πολλά από τα παιχνίδια που θα διατίθενται στην υπηρεσία θα είναι AAA για καθηλωτικό gameplay μέχρι και 4K στα 60FPS - και όλα αυτά σε συσκευές όπως ultrabooks ακόμη και tablets που δε χαρακτηρίζονται για τις επιδόσεις τους στο συγκεκριμένο τομέα.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

game streaming , 4k 60fps, Vectordash

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...