Κουτί για να... επιδεικνύετε τις RAM σας λανσάρει η G.Skill

Η Ταϊβανέζικη εταιρία θέλει να τοποθετήσετε τις 'spare' Trident-Z Royal μνήμες σας στο ειδικό κουτί που έφτιαξε, το οποίο μάλιστα τις φωτίζει για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Η πρόταση της εταιρίας σίγουρα δεν ανταποκρίνεται αρκετά σε πραγματικά σενάρια, όπου κάποιος για παράδειγμα έχει αγοράσει περισσότερα Royal kits απ' ότι θα χρειαστεί στο σύστημά του, με στόχο να τα βάλει σε ένα κουτί και να τα επιδείξει στους φίλους τους. Όπως και να 'χει η νεότερη σειρά μνημών Royal έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία η G.Skill θέλει να αναδείξει με αυτό το προϊόν.

Πιο ειδικά η νέα σειρά αποτελείται από δύο παραλλαγές, τη μια με μνήμες σε χρυσό περιτύλιγμα και κομμάτια από αληθοφανή διαμάντια στη κορυφή τα οποία φωτίζονται σε πολλά χρώματα, χάρη στο RGB και άλλη μια με επινικελωμένη και κατ' επέκταση ασημί φινίρισμα. Το κουτί περιλαμβάνει δύο DIMM slots και USB σύνδεση οπότε μπορούμε να τη τροφοδοτήσουμε από κάποια USB θύρα του υπολογιστή μας, ή από κάποιον μετασχηματιστή εάν το stand θα τοποθετηθεί μακριά από το PC.

Το αποτέλεσμα δείχνει αρκετά εντυπωσιακό αλλά όπως προαναφέραμε δεν υπάρχουν πολλοί που έχουν στην άκρη μερικά Trident-Z Royal memory sticks ούτε γνωρίζουμε κάποιον που θα πάρει ένα έξτρα μαζί με το display box για αυτόν τον σκοπό, αλλά δε παύει να είναι μια πετυχημένη κίνηση για να τραβήξει τα βλέμματα προς τη νέα σειρά μνημών.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

ddr4, memory, G.Skill, Trident-Z Royal , display box

stavros

Members
2019-04-12T12:00:21Z

Επίσης, μπορούνε να βγάλουν και ένα ειδικό κουτί, στο οποίο θα τοποθετούμε μέσα το ειδικό κουτί με τις 'spare' Trident-Z Royal.

FeelsBadMan

Members
2019-04-12T22:13:56Z

Μόνο εμένα μου φαίνονται υπερβολικά κιτσ αυτές οι ραμ ; 

stavros

Members
2019-04-13T00:10:39Z

Σσσσς, προφανώς όχι μόνο εσένα, αλλά γούστα είναι αυτά. Σε άλλους αρέσουν πολύ.

GregEl

Members
2019-04-13T14:07:35Z

Ε ουσιαστικά ένα διακοσμητικό φωτιστικό είναι. Και να μην είχαν διαστάσεις-σχέδιο RAM sticks δεν θα πείραζε κανέναν. Είχαν καλούπια για RAM και είπαν να χρησιμοποιήσουν την μορφή για να έχει 1% νόημα-λογική μια εταιρία RAM να πουλάει διακοσμητικά φωτιστικά.

Αν το δεις ως διακοσμητικό φωτιστικό δεν είναι άσχημο.

Nickzzz

Members
2019-04-14T17:14:48Z

?:hmmm:

 

Οπότε όταν θα πάρω μνήμες, θα πάρω και extra μνήμες για να τις βάλω για διακόσμηση.

 

Πάνω που πίστευα ότι ξεπεράσαμε την εποχή των LEDs στα πάντα στο PC.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...