200 χιλιάδες έχουν ήδη προπαραγγείλει το Cybertruck του Musk

Οι παραγγελίες φτάνουν τον ιλιγγιώδη αριθμό των 7.9 δις δολαρίων!

Το Cybertruck της Tesla είναι μια ματιά στο μέλλον για τον Elon Musk, ιδρυτή ενός εκ των πιο δημοφιλών εταιριών αυτόνομων αυτοκινήτων στον κόσμο. Η ιδέα για το Cybertruck αποκαλύφθηκε στο Tesla Design Center στο Hawthorne της California και στα πρώτα χαρακτηριστικά που ακούσαμε περιλαμβάνονται τα θωρακισμένα τζάμια αλλά και η ανάρτηση που προσαρμόζεται στο περιβάλλον κάτι που θα εκτιμήσουν όσοι χρησιμοποιήσουν το Cybertruck για τις εργασίες τους.

Η φθηνότερη έκδοση κοστίζει $39,900 - ενσωματώνει ένα ηλεκτροκίνητο μοτέρ και η επόμενη έκδοση με δύο μοτέρ και κίνηση σε όλους τους τροχούς αυξάνει το κόστος στα $49,900. Η αυτονομία του φτάνει τα 482 χιλιόμετρα προτού ζητήσει φόρτιση ωστόσο υπάρχει και μια ακόμη μεγαλύτερη έκδοση του Cybertruck, αυτή με τα τρία μοτέρ που του δίνει αυτονομία 'πάνω από 805 χιλιόμετρα' ενώ ρίχνει και τον χρόνο του 0-100 (χλμ) στα 2.9 δευτερόλεπτα, από 6.5 του μοντέλου με το ένα μοτέρ.

Μετά από μερικές μόνο ημέρες από την αποκάλυψη του το Cybertruck ο Elon Musk πόσταρε στο Twitter ότι οι παραγγελίες του οχήματος έχουν φτάσει ήδη τις 200.000 και το συνολικό κόστος τους ξεπερνάει τα 7.9 δις. εάν υπολογίσουμε ότι όλοι έχουν πάρει την πρώτη βασική έκδοση, πράγμα που πιθανόν δεν έχει γίνει οπότε το πραγματικό κόστος των παραγγελιών θα είναι μεγαλύτερο.

Πηγή.
Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

tesla, Elon Musk , trend , 2019, truck, Cybertruck , Tesla Design Center

Farkadonitis

Members
2019-11-25T10:05:43Z

Φανταζωμε χωρις το φιασκο θα γινονταν της επι χρημανσης το κεκλειδωμα της γυναικός?

Nickzzz

Members
2019-12-03T09:53:42Z

Stock pump και τέτοια; :shifty:

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...