Το Folding@Home πιο ισχυρό από τους TOP 7 Supercomputers του κόσμου

Σε μια μεγάλη προσπάθεια στην εύρεση θεραπείας κατά του COVID-19 η κοινότητα του Folding@Home είναι πιο δυνατή από ποτέ.

Το δίκτυο των υπολογιστών του Folding@Home έχει μεγαλώσει αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες ειδικά μετά τη παράκληση μεγάλων εταιριών στη διάθεση των gaming PCs μας για καλό σκοπό, όπως της συλλογής ενδιαφερόντων δεδομένων για χρήση από επιστήμονες ανά τον κόσμο. Στη μάχη κατά του COVID-19 έχουν ριχθεί αρκετοί υπολογιστές στον κόσμο και σύμφωνα με στοιχεία οι συνολικές επιδόσεις της πλατφόρμας ξεπερνούν αυτές του συνόλου TOP 7 των ταχύτερων υπερυπολογιστών του κόσμου αυτή τη στιγμή. Για να το θέσουμε με αριθμούς, το δίκτυο αυτή τη στιγμή ωθεί 470 PetaFLOPS, παραπάνω από το διπλάσιο του ταχύτερου υπερυπολογιστή του κόσμου Summit που βρίσκεται στα 149 PetaFLOPS ο οποίος σημειώνεται πως βρίσκεται και αυτός στη μάχη κατά του COVID-19.

Σε αντίθεση με τους υπερυπολογιστές που χρησιμοποιούνται τις πιο πολλές φορές για άλλους λόγους όπως τη μετεωρολογία ή για πυρηνική έρευνα, το δίκτυο του Folding@Home αξιοποιεί τα συστήματα για τη καταπολέμηση διάφορων ασθενειών όπως του Αλτσχάιμερ και του καρκίνου μεταξύ πολλών άλλων και μπορείτε εύκολα να μπείτε και εσείς σε αυτό ακολουθώντας τις οδηγίες στο επίσημο site εδώ.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

gaming pc, Folding@home, covid-19, gaming PCs , 470 PetaFLOPS, folding

Nickzzz

Members
2020-03-23T16:51:32Z

674712610154872874.png

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...