Η Κονσόλα της KFC είναι γεγονός και κρύβει ένα μυστικό

Η KFConsole είναι ένα δημιούργημα που φημολογούνταν για καιρό, όμως η εταιρία 'σερβίρει' επιτέλους τα νέα στο διαδίκτυο.

 

Για πολλούς αποτελούσε μια απλά ένα πετυχημένο αστείο, ειδικά όταν το account KFC Gaming - που ανήκει στην ομώνυμη εταιρία εστιατορίων ταχύτατης εξυπηρέτησης - ανάρτησε το καλοκαίρι ένα  teaser  μιας περίεργης συσκευής και μετά από μια μικρή καθυστέρηση μερικών εβδομάδων, το KFConsole κυκλοφορεί σε περιορισμένες όμως περιοχές του κόσμου. Το σύστημα της KFC Gaming είναι μικρό σε μέγεθος και το σημαντικότερο: ενσωματώνει έναν ειδικό "θάλαμο κοτόπουλου" που υπόσχεται να διατηρήσει ζεστές διάφορες λιχουδιές - που δεν περιορίζονται μονάχα σε αυτό το είδος κρέατος, αλλά φυσικά για αυτό είναι γνωστή η δημοφιλής αλυσίδα fast food.

 

 

Πηγές έχουν ήδη αναφέρει και τα specs αυτής της κονσόλας και στο εσωτερικό δεν κρύβεται τίποτα άλλο παρά ένα ακόμα PC αποτελούμενο από επώνυμα brands. Πιο ειδικά, το εσωτερικό τροφοδοτείται από ένα Intel NUC 9 Extreme Compute Element, ένα all in one σύστημα σε κάρτα επέκτασης με τον επεξεργαστή Core i9-9980HK στο επίκεντρο, ένα form factor που η Intel μας έδειξε στις αρχές του έτους ως ένα 'εναλλακτικό PC' με πολύ μικρές διαστάσεις. Αυτό παρέα με ένα riser και μια ASUS RTX GPU (δεν αναφέρονται πλήρη specs) και έναν Seagate NVMe SSD υπόσχονται κορυφαίες επιδόσεις κατά το gaming, ενώ ο ειδικός θάλαμος υπόσχεται με τη σειρά του να διατηρήσει τις κοτομπουκιές ζεστές όση ώρα βρισκόμαστε στο πεδίο της μάχης. Ο θάλαμος είναι μέρος του συστήματος ψύξης και φέρνει τον θερμό αέρα στην περίμετρό του, ζεσταίνοντας το φαγητό και χωρίς να έχει άμεση επαφή με αυτό για λόγους φυσικά υγιεινής.

 

 

Το προϊόν υπήρχε στα σχέδια για αρκετό καιρό και σε αυτό συνέβαλλαν η Cooler Master μαζί με την κοινότητα των modders όπως τον Timpelay, του οποίου  builds έχουμε παρουσιάσει και στη σχετική στήλη των Builds. Αν και δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο, το case αυτού του συστήματος είναι το Cooler Master MasterCase NC100 σε μια αρκετά τροποποιημένη εκδοχή του, καθώς έπρεπε να γίνει αρκετή μελέτη για την ενσωμάτωση του θαλάμου αλλά και του hardware με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

 

 

Πηγή

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

gaming pc, KFC Gaming , KFConsole , ASUS RTX GPU , Intel NUC 9 Extreme Compute Element, chicken chamber

stavros

Members
2020-12-23T10:13:13Z

Σηκώνει μεγάλη κουβέντα, από το αν ήταν τυχαία η επιλογή του CPU ως προς την απαιτούμενη θερμότητα για τη συντήρηση, μέχρι το αν θα περιμένουμε απάντηση από από την SKIP με nuc-πλυντήριο με χρήση νερού στην υδρόψυξη.

 

Υ.Γ. δεν το ξεκίνησα εγώ 😝

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...