ΑSUS CG6155 (Badass Gaming Rig Available)

Όχι, το νέο δεν αφορά sequel των Transformers αλλά το νέο gaming rig της ASUS το οποίο είχαμε αναφέρει όταν είχε παρουσιαστεί στην CEBIT.
Όχι, το νέο δεν αφορά sequel των Transformers αλλά το νέο gaming rig της ASUS το οποίο είχαμε αναφέρει όταν είχε παρουσιαστεί στην CEBIT.

To ASUS CG6155 λανσάρεται σαν το απόλυτο “extreme gaming”μηχάνημα και για να υποστηρίξει αυτό τον τίτλο έχει στα σωθικά του ως και 3 GeForce GTX 280 GPUs σε μητρική με NVIDIA nForce® 790i Ultra SLI MCP. Προφανώς θέλουν να εκμεταλλευτούν το όλο hype με το CUDA και το PhysX support της Nvidia και γι'αυτό το press release είναι όλο φαμφάρες περί απόλυτης gaming εμπειρίας και νέων επιπέδων ρεαλισμού... 'Οχι ότι του λείπει επεξεργαστική ισχύς, αλλά περισσότερο διαφήμιση στην Nvidia κάνουν και όχι marketing του συγκεκριμένου προϊόντος.

Σίγουρα πάντως πληρεί ένα σημαντικό κριτήριο για την κατηγορία του, είναι εντυπωσιακό οπτικά. Ξεφεύγει από το μοντέρνο φουτουριστικό στυλ άλλων προσεγγίσεων και βασίζεται σε ένα ιδιαίτερα άγριο look.



Specifications:


Λειτουργικό σύστημα Microsoft Vista Ultimate
Επεξεργαστής Intel Core2 Extreme QX9650 (Overclockable έως 4,0GHz)
Κεντρικό chipset NVIDIA nForce 790i Ultra SLI
Μνήμη Dual Channel DDR3 1333MHz έως 8GB
Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX280 3-Way SLI
Σκληρός δίσκος Έως 4TB
Optical drive Blu-ray DVD
LAN 2 x LAN 10/100/1000
Τροφοδοτικό 2 Kilowatts (Dual Power)
Πρόσθετα Gaming Keyboard, Mouse, Mousepad, Headset


Nα σημειώσουμε ότι θα παρέχεται με υδρόψυξη τόσο σε CPU όσο και στις GPU. Kαι το βασικότερο? Ανακοινώθηκε ότι είναι πλέον διαθέσιμο...