MultiTaction Cell 42" και 55": Δύο νέες διαδραστικές οθόνες που τρέχουν Windows 8

Η MultiTouch Ltd ανακοίνωσε τη δημιουργία των moultitouch οθονών MultiTaction 42" και 55" οι οποίες έρχονται με ενσωματωμένα τα Windows 8. Οι νέες αυτές οθόνες που τρέχουν τα Windows 8 στον ενσωματωμένο επεξεργαστή Intel Core i7 που διαθέτουν είναι οι πρώτες οθόνες μεγάλου μεγέθους με ενσωματωμένο περιβάλλον αφής για το χρήστη καθώς και οι πρώτες που υποστηρίζουν ταυτόχρονα αφή με τα χέρια, το pen tracking των Windows 8 αλλά και αλληλεπίδραση με πραγματικά αντικείμενα. Η MultiTouch Ltd ανακοίνωσε τη δημιουργία των moultitouch οθονών MultiTaction 42" και 55" οι οποίες έρχονται με ενσωματωμένα τα Windows 8. Οι νέες αυτές οθόνες που τρέχουν τα Windows 8 στον ενσωματωμένο επεξεργαστή Intel Core i7 που διαθέτουν είναι οι πρώτες οθόνες μεγάλου μεγέθους με ενσωματωμένο περιβάλλον αφής για το χρήστη καθώς και οι πρώτες που υποστηρίζουν ταυτόχρονα αφή με τα χέρια, το pen tracking των Windows 8 αλλά και αλληλεπίδραση με πραγματικά αντικείμενα.

Η προσθήκη των Windows 8 κάνει τη MultiTaction μια ακόμα καλύτερη πρόταση για πελάτες που ψάχνουν μεγάλες συσκευές με ενσωματωμένα τα Windows 8 κατάλληλες ειδικά για χρήση σε δημόσιους χώρους. Οι νέες οθόνες MultiTaction Cell επιτρέπουν στους πελάτες να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές από το Windows 8 store ενώ και τα δύο μοντέλα είναι συμβατά με εφαρμογές για smartphones, tablets, laptops αλλά και desktop PCs.

Επιπλέον είναι δυνατό οι developers να χρησιμοποιήσουν πλατφόρμες δημιουργίας λογισμικού της επιλογής τους βασιζόμενοι σε interfaces όπως τα TUIO και XML. Επίσης υποστηρίζεται πλήρως το Cornerstone SDK της ίδιας της MultiTouch.

Παρακάτω σας μεταφέρουμε δηλώσεις του CEO της Multitouch Petri Martikainen : "Λέγαμε εδώ και καιρό ότι η τεχνολογία αφής είναι η τεχνολογία του μέλλοντος τόσο για επιχειρήσεις όσο και για καταναλωτές. Με τα Windows 8 να λειτουργούν σε διάφορες συσκευές θα δούμε τον αριθμό των διαδραστικών εφαρμογών να αυξάνεται εκθετικά. Τα προϊόντα μας διαθέτουν τις πιο προηγμένες τεχνολογίες αφής, αναγνώρισης κίνησης αλλά και αντικειμένων και σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση στην αγορά προϊόντων αφής υποστηρίζοντας την πιο πρωτοποριακή τεχνολογία αιχμής όπως τα Windows 8."

Οι MT550W8 και MT420W8 είναι ιδανικές για εκπαιδευτική, εταιρική αλλά και προσωπική χρήση χάρη στο πλήθος μεθόδων εισαγωγής αλλά και την ικανότητα τους να λειτουργούν ακόμα και σε περιβάλλοντα με δυνατό εξωτερικό φωτισμό. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά των MT550W8 και MT420W8 που μπορούν να εκμεταλλευτούν τα Windows 8 είναι:

-Άπειρος αριθμός ταυτόχρονων αγγιγμάτων και χρηστών
-Γρήγορη σάρωση με την τεχνολογία Computer Vision Through Screen στα 200+ fps
-Υποστήριξη της πένας υπερύθρων των Windows 8 για ταυτόχρονη χρήση πένας και αφής
-Χρήση της εμπλουτισμένης τεχνολογίας Reality TM: Η χρήση οπτικών tags για αλληλεπίδραση με φυσικά αντικείμενα είναι διαθέσιμη μέσω της χρήσης των interface TUIO, XML ή του Cornerstone SDK

Οι MT550W8 και MT420W8 είναι ήδη διαθέσιμες για παραγγελία από την MoultiTouch Ltd και τους κατά τόπους αντιπροσώπους της. Η σειρά MoultiTaction της MoultiTouch θα εκτείθετε στη διεθνή έκθεση CES 2013 που θα γίνει στο Las Vegas τον ερχόμενο Ιανουάριος από τις 8 μέχρι 11 του μηνός όπου και θα μπορεί να γίνει επίδειξη των δυνατοτήτων της στο Booth με αριθμό 14256.