ARMTiGO A800: Δείτε το νέο Pico-ITX σύστημα της VIA

Η VIA Technologies Inc ανακοίνωσε χθες τον ερχομό του VIA ARMTiGO A800, του μικρότερου ARM συστήματος στον κόσμο για embedded εφαρμογές όπως αυτοματισμοί ξενοδοχείων, ψηφιακή σήμανση και παρακολούθηση καθώς και για ιατρικές εφαρμογές. Η VIA Technologies Inc ανακοίνωσε χθες τον ερχομό του VIA ARMTiGO A800, του μικρότερου ARM συστήματος στον κόσμο για embedded εφαρμογές όπως αυτοματισμοί ξενοδοχείων, ψηφιακή σήμανση και παρακολούθηση καθώς και για ιατρικές εφαρμογές.

Συνδυάζοντας έναν Freescale ARM Cortex-A8 στα 800MHz με δύο ενσωματωμένους επεξεργαστές γραφικών, το VIA ARMTiGO A800 παρέχει ισχυρή απόδοση και απίστευτη εξοικονόμηση ενέργειας, διατηρώντας την κατανάλωσή του περίπου στα 3,14W. Με τον fanless σχεδιασμό χαμηλού προφίλ που είναι αδιαπέραστος από τη σκόνη, και έχοντας διαστάσεις 12 x 12,5 x 3cm (πλάτος x βάθος x ύψος), το VIA ARMTiGO μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον, είτε πρόκειται για τοποθέτηση πίσω από μια οθόνη, είτε στον τοίχο ή ανάμεσα σε άλλες συσκευές.

Ο Epan Wu, διευθυντής του τμήματος embedded συσκευών της VIA, αναφερόμενος στο προϊόν αυτό δήλωσε ότι:
Disse :
H VIA αξιοποιεί τις γνώσεις της στον σχεδιασμό συστημάτων μικρού μεγέθους για την ανάπτυξη των συστημάτων x86 ARMTiGO τα οποία αποτελούν μια οικογένεια μικρότερων και χαμηλότερης κατανάλωσης συστημάτων βασισμένα στην αρχιτεκτονική ARM. Με την παρουσίαση του ARMTiGO A800 μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας μια πλήρη γκάμα λύσεων που αφορά τις δύο κορυφαίες αρχιτεκτονικές επεξεργαστών (x86 και ARM).






ARMTiGO A800: Δείτε το νέο Pico-ITX σύστημα της VIA