Νέος iMac στις 21.5" από την Apple

Η Apple ανακοίνωσε έναν νέο iMac στις 21,5 ίντσες ο οποίος τοποθετείται στην entry level αγορά. Η Apple ανακοίνωσε έναν νέο iMac στις 21,5 ίντσες ο οποίος τοποθετείται στην entry level αγορά.

Και αυτό διότι κοστίζει κάτι παραπάνω από 1000 δολάρια (1099 για την ακρίβεια) ενσωματώνοντας λεπτό design και Core i5 επεξεργαστές. Ο i5 τρέχει στα 1,4 GHz ο οποίος με turbo φτάνει τα 2.7 GHz και συνοδεύεται από την Intel HD 5000 κάρτα γραφικών αλλά και από 8GB DDR3 RAM. Επίσης στο εσωτερικό βρίσκουμε και έναν 500άρη σκληρό δίσκο για να καλύψει τις ανάγκες αποθήκευσης. Η Apple προσθέτει σε κάθε iMac WiFi module αλλά και Thunderbolt ports καθώς και 4x USB 3.0 για πρόσθετη επεκτασιμότητα.

Ο υπολογιστής σύμφωνα με την εταιρεία παρέχει αρκετή δύναμη για να δημιουργήσετε μουσική, να μοιράσετε και να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας αλλά και να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο απροβλημάτιστα και γρήγορα. Ο νέος iMac 21.5" είναι ήδη διαθέσιμος μέσα από το Apple Online Store αλλά και στα retail stores ανά τον κόσμο στην τιμή των $1099.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Νέος iMac στις 21.5