Το Compute Stick της Intel έρχεται στην Ευρώπη

Το Compute Stick της Intel θα ξεκινήσει να πωλείται στην Ευρώπη από τον Απρίλιο σύμφωνα με το Fudzilla το οποίο επικαλείται άγνωστες πηγές. Το Compute Stick της Intel θα ξεκινήσει να πωλείται στην Ευρώπη από τον Απρίλιο σύμφωνα με το Fudzilla το οποίο επικαλείται άγνωστες πηγές.

Η συσκευή που εμφανίστηκε στην CES 2015 φέτος, αναμένεται να έρθει στην αγορά της Ευρώπης αρκετά σύντομα, συγκεκριμένα στα μέσα Απριλίου. Το μικρό σύστημα αυτό της Intel θα εξοπλίζεται με ένα Atom SoC Bay Trail αρχιτεκτονικής χρονισμένο στα 1.33GHz και συνοδεύεται από 2GB RAM καθώς και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Παράλληλα εξοπλίζεται με θύρα full size USB 2.0 μαζί με μια micro USB καθώς και ένα DC power input αλλά και μιας βολικής microSDHC θύρας για επιπλέον χώρο.

Από το στικάκι δε λείπει η υποστήριξη 802.11b/g/n ασύρματου δικτύου και Bluetooth 4.0 το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνδέσει συσκευές αλλά και διάφορα περιφερειακά I/O. Το Compute Stick θα διατίθεται με Windows 8.1 Bing Edition αλλά και διανομές Linux με τιμή που θα κυμαίνεται κοντά στα ?180 σύμφωνα με τις φήμες του Fudzilla, ενώ η έκδοση Linux θα πωλείται προς ~120?.


Το Compute Stick της Intel έρχεται στην Ευρώπη