Νέα NUC με Skylake από την Intel

Με δυνατότητα προβολής 4K υλικού και ισχυρούς Skylake επεξεργαστές 6ης γενιάς Core τα νέα NUC της Intel εμφανίστηκαν στο επίσημο site της εταιρίας. Με δυνατότητα προβολής 4K υλικού και ισχυρούς Skylake επεξεργαστές 6ης γενιάς Core τα νέα NUC της Intel εμφανίστηκαν στο επίσημο site της εταιρίας.

Τα νέα destkop συστήματα της Intel γίνονται διαθέσιμα στο site της εταιρίας επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ορισμένα από τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά που είχαμε δει και στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, τα δύο αρχικά συστήματα (με δύο παραλλαγές έκαστο για 4 συνολικά SKUs) θα εξοπλίζονται με Iris Pro κάρτες γραφικών στο ίδιο PCB με τους επεξεργαστές Core i5-6260U και Core i3-6100U. Κάθε μοντέλο έρχεται με μια M.2 θύρα, ενώ η παραλλαγή, φέρει και μια πρόσθετη θέση για drives 2.5".

Εκτός από τους νέους επεξεργαστές που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στην παραγωγικότητα και την αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ανάλυσης, η Intel έχει τοποθετήσει θύρες SDXC, 7.1 surround κάρτα ήχου και HDMI θύρα πλήρους μεγέθους 1.4b και Mini DisplayPort 1.2 που προτείνεται. Παράλληλα, τα NUC θα υποστηρίζονται και από επερχόμενα cases τρίτων κατασκευαστών.

Mini PC Intel? NUC Kit NUC6I5SYK
Mini PC Intel? NUC Kit NUC6I5SYH
Mini PC Intel? NUC Kit NUC6I3SYK
Mini PC Intel? NUC Kit NUC6I3SYH



Νέα NUC με Skylake από την Intel
Νέα NUC με Skylake από την Intel