Η Oculus VR αποκαλύπτει τα πρώτα PC & Rift Bundles

Η Oculus VR αναμένεται να φέρει το VR σε όλο και περισσότερους δίνοντας δελεαστικές προτάσεις έτοιμων υπολογιστών με τη συνοδεία του Rift. Η Oculus VR αναμένεται να φέρει το VR σε όλο και περισσότερους δίνοντας δελεαστικές προτάσεις έτοιμων υπολογιστών με τη συνοδεία του Rift.

Οι προπαραγγελίες της συσκευής μπορεί να ξεκίνησαν πριν από έναν μήνα περίπου όμως η Oculus VR θέλει να ενδυναμώσει περισσότερο τις πωλήσεις της όπως και αυτές των συνεργατών της. Έτσι λανσάρει μερικά νέα Oculus Ready PCs που θα πωλούνται με "δώρο" το Oculus Rift και σε τιμές που θα ξεκινούν από τα $1499. Το bundle όμως δεν αναμένεται να ξεκινήσει να αποστέλλεται πριν τον φετινό Ιούλιο οπότε ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

Μέχρι στιγμής έχουμε τρεις (ή 2) βασικές εταιρίες που συνεργάζονται με την Oculus VR για τη πώληση των συγκεκριμένων συστημάτων. Οι ASUS, Alienware και Dell θα δίνουν εκτός από τον υπολογιστή και το headset, ένα Xbox One controller, το πολυαναμενόμενο EVE: Valkyrie (Founderʼs Pack), το Luckyʼs Tale καθώς και αισθητήρα/χειριστήριο, ολοκληρώνοντας το gaming πακέτο.


Τα πρώτα Oculus Rift PC & Headset Bundles εμφανίζονται