Το MSI Pro 16 Flex All-in-One PC Κυκλοφορεί τον Απρίλιο

Το νεότερο μέλος στην οικογένεια AIO της MSI ονομάζεται Pro 16 Flex και προορίζεται για επαγγελματική κυρίως χρήση. Το νεότερο μέλος στην οικογένεια AIO της MSI ονομάζεται Pro 16 Flex και προορίζεται για επαγγελματική κυρίως χρήση.

Το Pro 16 διαθέτει οθόνη αφής 15,6 ιντσών ανάλυσης 1366 x 768 pixel και απλή σχεδίαση με απαλές γραμμές, κυρίως διότι προορίζεται για χρήση σε πολλούς χώρους, όπως το γραφείο ενώ η ιδιαίτερη βάση το "τοποθετεί" και στα πιο αντίξοα σημεία. Το AIO έρχεται με τη δική του μπαταρία χωρητικότητας 1300mAh και η MSI προτείνει ήδη τρεις τρόπους με τον οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το νέο Pro 16 Flex. Αρχικά είναι το stand mode που είναι και ο κλασικός τρόπος χρήσης ενός AIO, έπειτα βλέπουμε το hanging mode που στην ουσία "κρεμάμε" το AIO από κάποιο ράφι και τέλος υπάρχει το flat mode, για χρήση όπως για παράδειγμα ένα tablet.

Περνώντας στα τεχνικά του, κάτω απ' το καπάκι του υπολογιστή, βρίσκουμε έναν Intel Celeron N3150 τετραπύρηνο επεξεργαστή με Intel HD graphics GPU, 4GB DDR3 RAM με δυνατότητα επέκτασης έως και 8GB, 500GB σκληρό δίσκο 2.5 ιντσών, Wi-Fi 802.11 b/g/n ασύρματο δίκτυο και Bluetooth στο ίδιο module και Gigabit ethernet. Παράλληλα υπάρχουν 2x USB 3.1 Gen1 (ίδιες με τις USB 3.0 από άποψης ταχυτήτων), card reader 3 σε ένα. Οι "επαγγελματικές καταβολές" του διακρίνονται από τις δύο RJ45 σε COM θύρες που διαθέτει και θα του επιτρέψουν τη σύνδεση με πληθώρα επαγγελματικών συσκευών. Οι αποστολές ξεκινούν τον Απρίλιο με την MSI να κρατά σιγή ιχθύος για την τιμή της μονάδας.Το MSI Pro 16 Flex All-in-One PC Κυκλοφορεί τον Απρίλιο
Το MSI Pro 16 Flex All-in-One PC Κυκλοφορεί τον Απρίλιο
Το MSI Pro 16 Flex All-in-One PC Κυκλοφορεί τον Απρίλιο
Το MSI Pro 16 Flex All-in-One PC Κυκλοφορεί τον Απρίλιο