Η Microsoft ετοιμάζει ένα Surface AIO για το Q3 του 2016

Μετά την επιτυχία της στις 2 σε 1 συσκευές της η Microsoft θα λανσάρει και All in One σύστημα στην οικογένεια προϊόντων Surface. Μετά την επιτυχία της στις 2 σε 1 συσκευές της η Microsoft θα λανσάρει και All in One σύστημα στην οικογένεια προϊόντων Surface.

Ακολουθώντας εν μέρη τα βήματα της Apple, η Microsoft αναμένεται να μπει στα χωράφια των all in one συστημάτων προς το τρίτο τρίμηνο του έτους με ένα νέο PC που θα τοποθετηθεί στην οικογένεια προϊόντων Surface. Η είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη πως σταματά η παραγωγή του Surface 3 tablet της, αφήνοντας έτσι χώρο για ένα νέο προϊόν, κάτι που συζητούνταν εδώ και καιρό.

Η Microsoft με την κυκλοφορία του Surface AIO, αναμένεται να βοηθήσει την άνοδο της συγκεκριμένης αγοράς ενώ όπως αναφέρουν ειδικοί της βιομηχανίας τις πρώτες θέσεις στον συγκεκριμένο τομέα τις κατέχουν οι Lenovo και η Apple. Η αγορά των AIO PC δεν αναμένεται να ξεπεράσει τις 12.6 εκ. μονάδες το 2016, πέφτοντας από τα 14 εκ. του 2015 σύμφωνα με ανάλυση του DigiTimes.


Η Microsoft ετοιμάζει ένα Surface AIO για το Q3 του 2016