Videos & Πληροφορίες για το BRIX Gaming UHD της GIGABYTE

Το σύστημα που εθεάθη για πρώτη φορά στην περασμένη Computex στις αρχές Ιουνίου ξανακάνει την εμφάνισή του. Το σύστημα που εθεάθη για πρώτη φορά στην περασμένη Computex στις αρχές Ιουνίου ξανακάνει την εμφάνισή του.

Μετά την Computex το σύστημα που θέλει να ισχυροποιήσει τις βάσεις των small form factor συστημάτων της αγοράς, έκανε και ένα γρήγορο πέρασμα από το Intel Developers Forum, πριν από περίπου έναν μήνα. Πλέον η GIGABYTE ανάρτησε και την επίσημη σελίδα του προϊόντος, μαζί με επεξηγηματικά βίντεο σχετικά με την εγκατάσταση πρόσθετου hardware στη μονάδα.

Το σύστημα έχει αρκετά μικρές διαστάσεις και ορθογώνιο τετράγωνο σχήμα και σύμφωνα με τη GIGABYTE προορίζεται για ελαφρύ gaming ενώ συνοδεύεται από επεξεργαστές 6ης γενιάς της Intel. Η κάρτα γραφικών θα είναι η NVIDIA GTX 950 ενώ σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρίας η αναβάθμιση σε μια GTX 1050 είναι "πιθανή" στο μέλλον. Onboard βρίσκονται επίσης και πολλές σύγχρονες συνδέσεις όπως USB Type-C, τρεις Mini DP και μια HDMI. Παράλληλα υποστηρίζει DDR4 και M.2 υποδοχή για SSD ενώ κεντρίζει τα βλέμματα με τις όμορφες καμπύλες του και το ασημί φινίρισμα με λεπτομέρειες στη βάση και τη κορφή του.

Επί τη ευκαιρία, μη ξεχνάτε αγαπητά μέλη πως στο Facebook τρέχει και το giveaway μας για τρία σετάκια T-Shirt και keyring της GIGABYTE που λήγει στις 08/09/2016 και ώρα 14:30. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!




Videos & Πληροφορίες για το BRIX Gaming UHD της GIGABYTE
Videos & Πληροφορίες για το BRIX Gaming UHD της GIGABYTE