Με Intel Kaby Lake το Trident 3 PC της MSI!

Η MSI κυκλοφορεί το έτοιμο σύστημα που έδειξε με μεγάλη λεπτομέρεια στην περασμένη έκθεση CES 2017 και έρχεται με φρέσκο hardware βασισμένο στην οικογένεια επεξεργαστών Intel Kaby Lake.

Το Trident 3 ακολουθεί το προηγούμενο μοντέλο ως ένα refresh του διατηρώντας μέρος των features του όπως τις πολύ μικρές του διαστάσεις. Με μόλις 346 × 232 × 72 mm είναι παρόμοιο με το πρώτο Trident και είναι εξίσου compact για τοποθέτηση στο σαλόνι ή άλλα μέρη του σπιτιού. Εσωτερικά διαθέτει άφθονο χώρο για το περισσότερο hardware που κυκλοφορεί όμως η MSI το λανσάρει γεμάτο και σε πολλές εκδόσεις για όλα τα γούστα. 

 

Αρχικά υπάρχει έκδοση με Kaby Lake επεξεργαστές και τον Core i7-7700, τον Core i5-7400 που σε σχέση με τη προηγούμενη γενιά, προσφέρουν ελαφρώς υψηλότερες επιδόσεις λόγω του μεγαλύτερου Turbo frequency. Το Trident 3 είναι VR Ready, αφού ενσωματώνει τις νέες Pascal κάρτες γραφικών, όπως την GTX 1060 με 3 και 6GB αποκλειστική μνήμη καθώς και VR-Link HDMI output για έξοδο απευθείας στο headset. Παράλληλα, εκτός από τις κλασικές συνδέσεις, το Trident 3 έρχεται και με μπόλικες USB 3.0 και Type-C μέσω μιας USB 3.1 (gen1 που έχει ταχύτητες USB 3.0, 5Gbps). Σύγχρονη συνδεσιμότητα υπάρχει και στον τομέα της αποθήκευσης με τη χρήση M.2 SSD σε πλήθος χωρητικοτήτων. 

 

Τα αρχικά μοντέλα με τη GTX 1060 των 3GB που έρχεται με ελαφρώς λιγότερους πυρήνες από την 6GB έκδοση, καθώς και έναν Core i5 Kaby Lake επεξεργαστή αλλά και 8GB RAM θα κοστίζει περί τα 1099 Ευρώ με τη διαθεσιμότητα να ξεκινά άμεσα.  

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...