Το 'frosty' Trident 3 Gaming PC της MSI είναι εδώ!

Η MSI λανσάρει μια ανανεωμένη έκδοση του δημοφιλούς PC της το οποίο θα βρεθεί σύντομα στους περισσότερους retailers έχοντας παράλληλα αρκετά ισχυρό hardware και νέα λευκή εμφάνιση.

 

Το Trident 3 σύστημα της MSI υποδέχεται το "arctic" το οποίο βλέπουμε σε όλο και περισσότερα προϊόντα της εταιρίας το τελευταίο διάστημα. Το σύστημα όπως και τα άλλα συστήματα της οικογένειας διαθέτει μια αρκετά ξεχωριστή εμφάνιση για να βρεθεί ιδανικά ακόμη και στο σαλόνι. Στο εσωτερικό βρίσκουμε έναν Kaby Lake επεξεργαστή μαζί με μια GTX 1070 Gaming κάρτα γραφικών (προφανώς αναφέρεται στις δικές της GAMING X GPUs) έχοντας όλη την απαραίτητη ισχύ για VR εφαρμογές.

 

Η GTX 1070 στο εσωτερικό είναι ITX form factor σύμφωνα με την MSI και optimized για VR gaming κάτι που σημαίνει πως το σασί δίνει στη μπροστινή του πλευρά δύο HDMI θύρες, για εύκολο routing των καλωδίων σε ένα VR setup. Το σύστημα ψύξης στο εσωτερικό έχει όνομα και είναι το Silent Storm Cooling 2. Επί της ουσίας το εσωτερικό χωρίζεται σε τρία βασικά τμήματα που ψύχουν ξεχωριστά τον επεξεργαστή, τη κάρτα γραφικών και το τροφοδοτικό, παρέχοντας ικανοποιητικό airflow, κάτι που σίγουρα χρειάζεται ειδικά σε τόσο μικρό χώρο. Τέλος, δε θα μπορούσε να κυκλοφορήσει χωρίς την υποστήριξη RGB LED και το Trident 3 Arctic ενσωματώνει το RGB Mystic Light, πλήρως ελεγχόμενο μέσω software! Τέλος, πληροφορίες για τη τιμή του δεν έχουν δημοσιευθεί όμως θα γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη μέσα στον Απρίλιο.

 

 

 

 

 

 

 

MSI Press Release

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

msi, hardware, gtx 1070, arctic, trident 3

FeelsBadMan

Members
2017-03-29T07:51:17Z

Πάρα πολύ όμορφο και όσο για το μέγεθος δεν είναι παρά ελάχιστα μεγαλύτερο από ενα x box one.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...