Η Apple θα ανανεώσει τελικά το lineup των Mac Pro

Έχοντας μπει στον 4ο χρόνο όπου το Mac Pro δείχνει να απουσιάζει από την αγορά, η Apple ενδέχεται να λανσάρει νέες εκδόσεις του συστήματος όμως μη τις περιμένετε σύντομα.

 

Μετά από άρθρα και εικασίες η Apple δήλωσε πως θα διαθέσει κάποια στιγμή στο μέλλον μια ανανεωμένη σειρά Mac Pro συστημάτων για επαγγελματίες και απαιτητικούς χρήστες. Κύριος λόγος για τη χλιαρή αποδοχή του συστήματος - γνωστού και ως trash can - ήταν τόσο η σχεδίασή του, όσο και η αρκετά υψηλή τιμή του που ξεπερνούσε κατά πολύ το κόστος των υποσυστημάτων + όποιο κέρδος επιθυμούσε η Apple.

 

Ένας χρήστης που έψαχνε ένα Mac Pro με Xeon επεξεργαστή 8 πυρήνων έπρεπε να διαθέσει τουλάχιστον $3999 για να τον αποκτήσει, κάτι που ακόμα και σήμερα φαντάζει δύσπεπτο ποσό. Εκπρόσωπος της Apple επιβεβαίωσε πως η εταιρία εργάζεται στο ανανεωμένο Mac Pro με τη νέα σχεδίαση να προβλέπει ακόμα καλύτερη θερμική συμπεριφορά από τον προκάτοχό του.

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

apple, system, Mac Pro

FeelsBadMan

Members
2017-04-06T10:04:05Z

Proffesionals και mac δεν πάνε πια μαζί. Είναι μία εταιρία που απευθύνεται σε casual users, όσο και να προσπαθεί να μην το αποδεχθεί. Το μόνο που τους δίνω είναι η ποιότητα κατασκευής αλλά και πάλι δεν ξέρω αν αποτελεί παράγοντα που θα οδηγήσει κάποιον στην αγορά ενός υπολογιστή τους.

venisk

Members
2017-04-06T20:15:40Z

Υπάρχει και το λειτουργικό όπως και τα προγράμματα που παίζουν ρόλο στην επιλογή υπολογιστή για τους pro φίλε.. δεν είναι δηλαδή μόνο specs ή ποιότητα κατασκευής εδώ. αν ο άλλος έχει μάθει να δουλεύει σε αυτά δεν θα πει ε θα πάρω amd vga θα βάλω drivers και θα παίξω είναι λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα :hehe: 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...