Ο iMac Pro των 18 πυρήνων κυκλοφορεί!

Η Apple αποκάλυψε την νέα γενιά iMac Pro, των νέων desktop συστημάτων της εταιρίας που θα εφοδιάζονται από 8 έως και 18 πυρήνες και κάρτες γραφικών Vega από την AMD.

Μετά από αρκετούς μήνες η Apple κάνει το μεγάλο βήμα και αποκαλύπτει τη νέα γενιά συστημάτων της που ακούει στο όνομα iMac Pro (δεν αλλάζει κάτι). Αυτή τη φορά όμως ενσωματώνει τους νέους Xeon W επεξεργαστές της Intel που διαθέτουν από 8 έως κι 18 πυρήνες στο μεγαλύτερο μοντέλο, μιας και είναι η μόνη γενιά του μεγάλου socket της Intel που υποστηρίζει επίσημα ECC μνήμες. Τα συστήματα ξεχωρίζουν από την ποιότητα κατασκευής της Apple, με το ελαφρώς πιο σκούρο γκρι φινίρισμα στο μεταλλικό περίβλημα αλλά και στη χρήση εκθαμβωτικών 5K panel ανάλυσης 5120x2880 pixels, για απαιτητικές εργασίες.

Παράλληλα εφοδιάζονται με AMD Vega κάρτες γραφικών, όπως την υψηλών προδιαγραφών Vega 64 και high end SSD έως 4TB για άφθονο αποθηκευτικό χώρο και gaming εμπειρίες (ίσως μετά την εγκατάσταση Windows στο σύστημα). Η αρκετά προσεκτική κατασκευή όπως μας δείχνει στις press φωτογραφίες της η Apple είναι σημαντικό σημείο των νέων συστημάτων που προορίζονται για χρήστες με υψηλές απαιτήσεις, όντας όμως και υποστηρικτές της Apple στα iMac. Και αυτό γιατί η αρχική τιμή του νέου iMac Pro βρίσκεται στα $4.999, ενώ έρχεται και στην αγορά της Ελλάδας.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

apple, vega, ecc memory, xeon w, vega 64, iMac Pro, 5120x2880

asder

Members
2017-12-18T15:02:32Z

4 tb ssd???

εχει και 10G 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...