H Thermaltake ιδρύει την LUXA2 !

Η Thermaltake, ηγέτης στην αγορά PC DYI, χρησιμοποίησε τα διαπρεπή χαρακτηριστικά που την έφεραν πρώτη στις προτιμήσεις πολλών αγοραστών καθώς επίσης και την έξοχη κατασκευαστική τεχνογνωσία της - αφιερωμένη στο gaming και την αγορά των enthusiast, προκειμένου να ιδρύσει ένα νέο τμήμα της, το LUXA2 !
Η Thermaltake, ηγέτης στην αγορά PC DYI, χρησιμοποίησε τα διαπρεπή χαρακτηριστικά που την έφεραν πρώτη στις προτιμήσεις πολλών αγοραστών καθώς επίσης και την έξοχη κατασκευαστική τεχνογνωσία της - αφιερωμένη στο gaming και την αγορά των enthusiast, προκειμένου να ιδρύσει ένα νέο τμήμα της, το LUXA2 !

Το συγκεκριμένο τμήμα ιδρύθηκε το 2009 με στόχο την αγορά των "καταναλωτών πολυτελείας", βασιζόμενο σε 3 πράγματα : την απλότητα, την πολυτέλεια και τον μοναδικό τρόπο ζωής. Ο πυρήνας των διάφορων LUXA2 κατασκευών που θα δούμε ξεκινάει από τα απλά σχήματα συνδυασμένα με κάποιες πινελιές από πολυτέλεια, και καταλήγει στην προσφορά ενός τρόπου ζωής, που άτομα όπως οι Creative Pro, Mobile Blogger, Leisure Seeker, Hip Newbie and Entertainment junkie, δεν έχουν ξαναζήσει.





Η Thermalatake παρατήρησε ότι μία νέα μόδα εξελίσσεται μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότερο, η λεγόμενη ατομικότητα/ιδιοσύσταση. Σύμφωνα με αυτήν, ο αγοραστής δεν θέλει μόνο την κατασκευαστική αρτιότητα, ή την απροβλημάτιστη λειτουργία ενός προϊόντος, αλλά και μία ιδιαίτερη εξωτερική εμφάνιση. Αυτό ακριβώς πέτυχε πρώτη η LUXA2. Θεσπέσια "μαστοριά" με αισθητικό, λιτό, σοβαρό σχεδιασμό είναι τα στοιχεία που προσφέρει η LUXA2, και αυτό δεν αποτελεί υπόσχεση αλλά δέσμευση.

Η αντιμετώπιση του καταναλωτή από την Thermaltake, πάντα γινόταν με διορατικότητα και μοναδικότητα, έτσι το αγοραστικό κοινό στο οποίο στοχεύει η εταιρεία θα μπορέσει επιτέλους να απολαύσει την εμπειρία "Uniquely You" με την οποίο όχι μόνο η ζωή τους γίνεται πιο εύκολη, αλλά και ταυτόχρονα τονίζονται τα ιδιάζοντα σημεία του καθενός.





Μερικά προϊόντα, για παράδειγμα, στα οποία θα ειδικεύεται το τμήμα LUXA2 είναι κουτιά για HTPCs και τα laptop coolers. Αναφορικά τώρα με τα κουτιά για HTPCs, το πρώτο που θα μας έρθει είναι το LM100 Mini, απίστευτα λεπτό και πρακτικό. Kατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από αλουμίνιο, ταιριάζει πλήρως με την διακόσμηση του σπιτιού σας, και επίσης αποτελεί το ιδανικό "σπίτι" για το miniature entertainment PC που πάντα ονειρευόσασταν.

Τα LM200 Touch και LM300 Touch Pro, έρχονται με μία εντυπωσιακή 7" LCD touch screen ενσωματωμένη - με Full HD υποστήριξη, δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να ελέγξει το media center του χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει το main display του. Mε μία HDMI motherboard και το ενσωματωμένο Multi Card Reader αποτελεί την καλύτερη δυνατή πρόταση για το σαλόνι σας !

Όσον αφορά στα laptop coolers, το M1-Pro είναι κατασκευασμένο για τους επαγγελματίες και συνδιάζει ωραία εμφάνιση με εργονομία. Το Μ2 αντίθετα είναι πολύ μικρότερο σε μέγεθος, έχει στην κυριολεξία το μέγεθος ενός walkman, με αποτέλεσμα να μπορείτε να το μεταφέρεται παντού χωρίς να σας δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα χώρου. Ενώ το Μ3-air είναι εξαιρετικά λεπτό, ώστε να χωράει εύκολα σε τσάντες μεταφοράς laptop ή briefcases.

Καθένα λοιπόν από τα προϊόντα του LUXA2 divsion, όπως βλέπετε είναι μοναδικό στο είδος του, εύκολο στη χρήση και πανέμορφο ! Γιατί όχι ?