Η Lian Li ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το AMD-themed Armorsuit PC-P50R

Θυμάστε το νέο Mid-tower gaming case που ανακοίνωσε η Lian Li τον προηγούμενο μήνα ; Ονομάζεται Armorsuit PC-P50 και ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του δυναμικά. Με εμφάνιση που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη από τους απανταχού υποστηρικτές της AMD-ATi, πρόκειται ουσιαστικά για ένα "φουσκωμένο" Armorsuit PC-P50 με διαστάσεις 210 x 495 x 490mm (W x H x D). Το theme της AMD (ουσιαστικά βέβαια της ATi) εξαπλώνεται σε όλο το εσωτερικό κάνοντάς το πραγματικά ακαταμάχητο. Θυμάστε το νέο Mid-tower gaming case που ανακοίνωσε η Lian Li τον προηγούμενο μήνα ; Ονομάζεται Armorsuit PC-P50 και ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του δυναμικά. Με εμφάνιση που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη από τους απανταχού υποστηρικτές της AMD-ATi, πρόκειται ουσιαστικά για ένα "φουσκωμένο" Armorsuit PC-P50 με διαστάσεις 210 x 495 x 490mm (W x H x D). Το theme της AMD (ουσιαστικά βέβαια της ATi) εξαπλώνεται σε όλο το εσωτερικό κάνοντάς το πραγματικά ακαταμάχητο.

Έρχεται με εννέα εξωτερικά 5.25" drive bays, ένα αντικραδασμικό και συνάμα εύκολα προσβάσιμο-μετακινήσιμο HDD cage μες στο οποίο ο κάθε δίσκος βρίσκεται στο δικό του bracket και tool-free εγκατάσταση για τα optical drives. Επιπροσθέτως ο υποψήφιος αγοραστής θα συναντήσει υποδοχές για κάρτες PCI, ξεχωριστό bracket για το τροφοδοτικό και τέλος ένα I/O panel που βρίσκεται στο πάνω μέρος και περιλαμβάνει δύο θύρες για ήχο (speaker/στερεοφωνικά ηχεία & μικρόφωνο) και δύο USB.

Ως γνωστόν η Lian Li προσέχει υπερβολικά πολύ τους πελάτες της, πως άλλωστε θα αποκτούσε την φήμη που έχει σήμερα ; Έτσι λοιπόν το PC-P50R διαθέτει δύο holes προκειμένου να περάσουν οι σωληνώσεις διαφόρων kit υδρόψυξης, όπως επίσης και τέσσερις ήδη εγκατεστημένους ανεμιστήρες: Ένα 120mm 1200RPM στο μπροστά μέρος, ένα 120mm 1500RPM στο πίσω μέρος και δύο 140mm 1000RPM που βρίσκονται στο πάνω panel.

Σχετικά τώρα με την διαθεσιμότητα αλλά και την τιμή του, καθώς αναμένεται οι ενδιαφερόμενοι να είναι αρκετοί σε αριθμό, το shipping του Armorsuit PC-P50R αναμένεται να ξεκινήσει τέλη του μήνα, με την τιμή του στα ράφια να κυμαίνεται στα $240 (χωρίς φόρο).