[Computex 2009] To νέο Silverstone Raven 2 ήρθε για να σας καθηλώσει !

Πριν μερικούς μήνες, η Silverstone έκανε μία κίνηση η οποία δεν ήταν σαν τις συνηθισμένες καθώς κυκλοφόρησε ένα νέα κουτί το οποίο δεν μας θύμιζε σχεδόν καθόλου παλαιότερες προσπάθειες της. To κουτί είχε την ονομασία Silverstone Raven και είχει κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις, ένα κουτί το οποίο τάραξε τα νερά με την κυκλοφορία του. H Silverstone όμως, όπως όλοι γνωρίζουμε είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ανά τον κόσμο γαι το λόγο αυτό παρουσίασε ένα νέο κουτι το οποίο έχει την ονομασία Silverstone Raven 2. Πριν μερικούς μήνες, η Silverstone έκανε μία κίνηση η οποία δεν ήταν σαν τις συνηθισμένες καθώς κυκλοφόρησε ένα νέα κουτί το οποίο δεν μας θύμιζε σχεδόν καθόλου παλαιότερες προσπάθειες της. To κουτί είχε την ονομασία Silverstone Raven και είχει κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις, ένα κουτί το οποίο τάραξε τα νερά με την κυκλοφορία του. H Silverstone όμως, όπως όλοι γνωρίζουμε είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ανά τον κόσμο γαι το λόγο αυτό παρουσίασε ένα νέο κουτι το οποίο έχει την ονομασία Silverstone Raven 2.

Το νέα κουτί όπως θα δείτε και εσείς με την σειρά σας παρακάτω στις φωτογραφίες θα παρατηρήσετε ότι είναι αρκετά πιο μικρό σε σχέση με το απλό Raven, διατηρώντας την κοφτή γραμμή η οποία χαρακτήριζε σε μεγάλο βαθμό το προηγούμενο μοντέλο. Επιπλέον το νέο κουτί διατηρεί το "πρωτόκολλο" με το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί το hardware και τι εννούμε με αυτό? Το τροφοδοτικό, η μητρική, οι κάρτες γραφικών και το τροφοδοτικό που είναι τα χαρακτηριστικά του hardware στο εσωτερικό ενός κουτίου τοποθετούνται ακριβώς στο ίδιο σημείο σε σχέση με το πρώτο Raven.

Eπιπρόσθετα, να σας αναφέρουμε ότι, προκειμένου το εσωτερικό του κουτιού να διατηρείται σταθερά σε χαμηλές θερμοκρασίες, στο πάνω μέρος του κουτίου θα βρείτε 4 ανεμιστήρες των 200mm η οποίοι "σπρώχνουν" τον αέρα προς τα έξω. Αναφορικά, για την παρουσίαση του κουτιού, χρησιμοποιήθηκαν 4x4870X2 με μητρική η οποία υποστρίζει AMD CPUs. Bέβαια η Silverstone και το Raven 2 ήρθαν για να πρωτοτυπίσουν, για αυτό και στο νέο κουτί θα βρείτε εναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο ο οποίος θα απευθύνεται αποκλειστικά για SSDs.