H Coolermaster ανακοίνωσε το νέο HAF 922 !

Mετά την επιτυχία της η Coolermaster, με το HAF 932, επεκτείνει την συγκεκριμένη σειρα (HAF), καθώς μόλις σήμερα μας ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο κουτί το οποίο θα ανήκει όπως είπαμε στην σειρά HAF και θα έχει την ονομασία ΗAF 922. Το design και γενικότερα το στυλ του νέο HAF 922 δεν θα διαφέρει αρκετά από το ΗΑF 932 έχοντας τραχία επιφάνεια και μαζική ροή του αέρα προκειμένου το εσωτερικό και τα διάφορα parts του νέου κουτιού να παραμένουν σε χαμηλές θερμοκρασίες. Mετά την επιτυχία της η Coolermaster, με το HAF 932, επεκτείνει την συγκεκριμένη σειρα (HAF), καθώς μόλις σήμερα μας ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο κουτί το οποίο θα ανήκει όπως είπαμε στην σειρά HAF και θα έχει την ονομασία ΗAF 922. Το design και γενικότερα το στυλ του νέο HAF 922 δεν θα διαφέρει αρκετά από το ΗΑF 932 έχοντας τραχία επιφάνεια και μαζική ροή του αέρα προκειμένου το εσωτερικό και τα διάφορα parts του νέου κουτιού να παραμένουν σε χαμηλές θερμοκρασίες.




Κiller Looks:

Όπως αναφέραμε και παραπάνω το νέο κουτί της Coolermaster θα είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να διαφέρει από τα υπόλοιπαμ, διατηρώντας μία κομψή και σικάτη γραμμή σχεδίασης. Προσέχοντας το θα καταλάβεται ότι πρόκειται για ένα κουτί το οποίο έχει ''απειλιτικό ύφος'' δίνοντας την αίσθηση της σοβαρότητας.


Airflow & Thermal:

Ας περάσουμε στον τομέα της ψύξεως, όπου εκεί τα πράγματα δείχνουν πολύ ενθαρυντικά. Προκειμένου η θερμοκρασία να διατηρείται χαμηλή στο εσωτερικό του κουτιού, το HAF 922 μπορεί να εφοδιαστεί με συνολικά εφτά ανεμιστήρες. Ο μεγαλύτερος ανεμιστήρας που μπορεί να τοποθετηθεί εντός του κουτιού είναι 200mm, κάτι που δεν απαγορεύει την τοποθέτηση 120mm και 140mm ανεμιστήρων. Eπιπλέον να σας αναφέρουμε ότι το νέο HAF 922 θα διαθέτει και μεγάλου μεγέθους οπή για την είσοδο του αέρα στο τροφοδοτικό. Eπιπρόσθετα να σας μεταφέρουμε ότι η Coolermaster δεν ξέχασε τους Overclockers, καθώς εφοδίασε το νέο κουτί με οπές προκειμένου το νέο κουτί να υποστηρίζει υδρόψυξη.

Easy Installation:

Tέλος να σημειώσουμε ότι διαθέτει σύστημα προκειμένου ο χρήστης να μπορεί να τοποθετήσει αναπάσα στιγμή το cpu cooler χώρις να απεγκαταστήσει την μητρική από το συστημά του. Συμπληρωματικά, είναι εξολιπσμένο με 5.25'' και 3,25'' bays τα οποία εγκαθίστανται και απεγκαθίστανται με σχετική ευκολία και 7+1 PCI slots για την τοποθέτηση οτιδήποτε high-performance hardware.