Obsidian 650D: Το νέο Mid-tower κουτί από την Corsair.

Η Corsair, η παγκοσμίου επιπέδου εταιρεία σχεδιασμού και προμήθειας υψηλών επιδόσεων περιφερειακών που απευθύνονται στην αγορά των Gamers, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Obsidian 650D, ένα κουτί που προστίθεται στην σειρά Obsidian.Με μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά, το πρώτο κουτί της σειράς Obsidian -το 800D- συγκέντρωσε την παγκόσμια αναγνώριση ως ένα από τα κουτιά που χαρακτηρίζονται για την δομή τους και έγινε γρήγορα ένα αγαπημένο κουτί μεταξύ χρηστών με μεράκι στην υδρόψυξη και το case modding. Η Corsair, η παγκοσμίου επιπέδου εταιρεία σχεδιασμού και προμήθειας υψηλών επιδόσεων περιφερειακών που απευθύνονται στην αγορά των Gamers, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Obsidian 650D, ένα κουτί που προστίθεται στην σειρά Obsidian.Με μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά, το πρώτο κουτί της σειράς Obsidian -το 800D- συγκέντρωσε την παγκόσμια αναγνώριση ως ένα από τα κουτιά που χαρακτηρίζονται για την δομή τους και έγινε γρήγορα ένα αγαπημένο κουτί μεταξύ χρηστών με μεράκι στην υδρόψυξη και το case modding.

Το νέο Obsidian 650D φέρει πολλά από τα χαρακτηριστικά που διαθέτει η σειρά Obsidian: απλός, καθαρός σχεδιασμός, καινοτόμο σύστημα δρομολόγησης καλωδίων, χώρο για σύστημα υδρόψυξης, και άφθονο χώρο για ακόμη και τα πιο περίπλοκα συστήματα. Το 650D ενσωματώνει την ίδια υψηλής ποιότητας κατασκευή και υλικά που είναι γνωστή η σειρά Obsidian, συμπεριλαμβανομένου ενός στιβαρού σιδερένιου σκελετού και μιας κομψής πρόσοψης από brushed αλουμίνιο.

Obsidian 650D: Το νέο Mid-tower κουτί από την Corsair.


"Από τη στιγμή που το Obsidian 800D κυκλοφόρησε, δεχτήκαμε ένα απίστευτο αριθμό απαιτήσεων για μια μικρότερο, mid-tower έκδοση. Το πλούσιο σύνολο χαρακτηριστικών του 650D είναι το αποτέλεσμα τη άμεσης επικοινωνίας που έχουμε με τους πελάτες μας," λέει ο Ruben Mookerjee, VP και General Manager for Components στη Corsair. "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με τόσο παθιασμένους πελάτες και εξίσου ενθουσιώδεις μηχανικούς, ώστε να προσφέρουμε στην αγορά τέτοια προϊόντα, όπως το 650D."

Επιπρόσθετα με τα χαρακτηριστικά που ήδη περιγράψαμε, το Corsair Obsidian 650D περιλαμβάνει πλαϊνό με παράθυρο, ανεμηστήρα 200mm στο μπροστινό μέρος και ανεμηστήρες τοποθετημένους στο επάνω μέρος με εξωτερικό σύστημα ελέγχου στροφών, 8 θέσεις για PCI, χώρο για 1x120 και 2x120mm ψυγεία υδρόψυξη, όπως επίσης και μια hot-swap εξωτερική θέση για SATA 6Gbps. Το 650D διαθέτει επίσης ένα γενναιόδωρο Cpu cutout ώστε να κάνει ευκολότερη την τοποθέτηση μιας ψύκτρας για CPU, εύκολα στο άνοιγμα πλαϊνά και tool-free θέσεις 5.25" και 3.5", θέτοντας το 650D τόσο φιλικό στην δομή όσο και ο full-tower πρόγονος του. Διαθέτει άφθονο χώρο ακόμα και για τις πιο μακριές κάρτες γραφικών, και τον έτοιμο 3.5" χώρο για SSD που μπορεί να τακτοποιηθεί από την αρχή για επιπλέον χώρο ή βελτίωση της ροής αέρα. Ολοκληρώνουμε με τον άπλετο χώρο πίσω από τη βάση της μητρικής, όπου η δρομολόγηση των καλωδίων μπορεί να γίνει εύκολα και λίγη προσπάθεια.

Το Corsair Obsidian 650D αναμένεται να είναι διαθέσιμο τον Απρίλιο 2011 μέσω του παγκοσμίου δικτύου της Corsair των εξουσιοδοτημένων διανομέων και μεταπωλητών. Έχει προτεινόμενη τιμή από τον κατασκευαστή $199.99 και εφοδιάζεται με 2-ετή εγγύηση. Όπως και όλα τα προϊόντα της Corsair, το Obsidian 650D υποστηρίζεται από την μεγάλης υπόληψης εξυπηρέτηση πελατών και τεχνική υποστήριξη της Corsair.







.