Η Lian Li λανσάρει το πρώτο της "DeskCase" DK-04

Κυκλοφορούσε για πολύ καιρό ως prototype, όμως πλέον ήρθε η στιγμή για την Lian Li να κυκλοφορήσει το DK-04 Desk type Case της. Κυκλοφορούσε για πολύ καιρό ως prototype, όμως πλέον ήρθε η στιγμή για την Lian Li να κυκλοφορήσει το DK-04 Desk type Case της.

Το γραφείο-κουτί προορίζεται όπως είναι φυσικό λόγω του όγκου του, για συγκεκριμένο κοινό με πολύ ιδιαίτερες απαιτήσεις. Το εν λόγω σχέδιο αποκαλύφθηκε πρώτα στην περασμένη CES 2016. Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν το DK-04 σε πολλές και διαφορετικές θέσεις για καθιστή ή όρθια λειτουργία (από 67.5cm έως 116cm σε ύψος), ανάλογα με τις ανάγκες... της στιγμής. Η μεγάλη γυάλινη επιφάνεια από tempered glass προσφέρει τη δυνατότητα στο χρήστη να ρίξει "κλεφτές ματιές" στο σύστημά του.

Από πλευράς υποστηριζόμενου hardware η Lian Li υπόσχεται να στήσετε ένα σύστημα με σχεδόν ότι χρειαστείτε. Υπάρχουν 8 θέσεις για κάρτες PCI, 4 θέσεις ανεμιστήρων 120mm μπροστά, και άλλες 4 120mm στη πίσω πλευρά του case. Επιπλέον υπάρχουν 4x USB 3.0 και HD audio όπως κάθε κανονικό κουτί ενώ υποστηρίζονται κάρτες γραφικών μέχρι και 32 εκατοστά και ψύκτρες ύψους 140mm. Σημαντικό χαρακτηριστικό σύμφωνα με την Lian Li είναι η υποστήριξη για custom υδροψύξεις 120 και 240mm στις θέσεις των ανεμιστήρων.

Όσοι θέλουν να μάθουν πότε μπορούν να αποκτήσουν το DK-04 θα χαρούν αφού θα γίνει διαθέσιμο στις 10 Μαΐου στην συνταραχτική τιμή των $1499.