Η Thermaltake λανσάρει το wall-mounted chassis Core P3

Ένα νέο Open frame σύστημα λανσάρει η Thermaltake στην αγορά το οποίος έχει αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα τυπικά κουτιά που κυκλοφορούν. Ένα νέο Open frame σύστημα λανσάρει η Thermaltake στην αγορά το οποίος έχει αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα τυπικά κουτιά που κυκλοφορούν.

Το Core P3 χαρακτηρίζεται από τη χαμηλή τιμή του καθώς και τις μικρές διαστάσεις του, ειδικά εάν το συγκρίνουμε με άλλα μοντέλα της εταιρίας. Η προτεινόμενη τιμή του δε ξεπερνά τα 100? μετά τη μετατροπή ενώ προσφέρει αρκετές ευκολίες όπως πολλαπλούς τρόπους για τη τοποθέτηση του hardware στο εσωτερικό αλλά και την στήριξή του στον τοίχο. Στο μπροστινό σημείο του υπάρχει ένα μεγάλο ακρυλικό παράθυρο ενώ εκτός από αυτό υπάρχουν και πολλές επιλογές για την παραμετροποίηση του κουτιού ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

Συγκεκριμένα δίνονται διάφοροι τρόποι για την εγκατάσταση custom υδροψύξεων όπως ψυγεία διαμέτρου 420mm και υποστήριξη τεσσάρων δίσκων 3.5 ιντσών ή πέντε SSD 2.5 ιντσών. Προς το παρόν η διαθεσιμότητα του δεν έχει ξεκινήσει και αναμένεται σύντομα ενώ θα πωλείται σε δύο χρώματα, μαύρο και λευκό (snow edition).