SilverStone CS280 small form factor chassis με δυνατότητες NAS

Με 8 θέσεις hot swap για μέσα αποθήκευσης 2.5 ιντσών, το CS280 της SilverStone μπορεί να γίνει το απόλυτο small form factor κουτί για χρήση ως NAS. Με 8 θέσεις hot swap για μέσα αποθήκευσης 2.5 ιντσών, το CS280 της SilverStone μπορεί να γίνει το απόλυτο small form factor κουτί για χρήση ως NAS.

Η Silverstone προχωρά στην αποκάλυψη του CS280, ένα μικρό σε διαστάσεις κουτί με πολλαπλές (8 για την ακρίβεια) υποδοχές για δίσκους ή SSD μεγέθους 2.5", ικανοποιώντας σχεδόν κάθε ανάγκη και ως NAS. Μπορεί να δεχτεί μητρικές Mini-ITX και Mini-DTX ενώ κατασκευάζεται από αλουμίνιο, ατσάλι και πλαστικό σε μερικά σημεία του. Παράλληλα, παρά τις μικρές του διαστάσεις το κουτί της Silverstone υποστηρίζει low profile κάρτες επέκτασης έως 21.9 εκατοστά σε μήκος, όπως για παράδειγμα κάποιον επιπλέον controller για δίσκους SAS.

Το front panel - πορτάκι κατασκευάζεται από αλουμίνιο και με το άνοιγμα αποκαλύπτει τις θέσεις των δίσκων με τις αποκλειστικές τους κλειδαριές για μέγιστη ασφάλεια. Στο ίδιο σημείο υπάρχουν και δύο USB 3.0 θύρες, πλήκτρα power reset με τα LEDs τους και δύο είσοδοι/έξοδοι μικροφώνου/ακουστικών αντίστοιχα. Η MSRP του συγκεκριμένου κουτιού ανέρχεται στα $209,15.






SilverStone Press Release