Antec και Razer δημιουργούν μια νέα έκδοση του Cube ITX Chassis

Στα χρώματα και τα λογότυπα της Razer και με πράσινο udnerglow έρχεται η νέα έκδοση του Antec Cube για ITX συστήματα. Στα χρώματα και τα λογότυπα της Razer και με πράσινο udnerglow έρχεται η νέα έκδοση του Antec Cube για ITX συστήματα.

Η Razer, βασιζόμενη στη πολυετή εμπειρία της Antec στον χώρο των cases παρουσίασαν για άλλη μια φορά στην αγορά το Cube με branding της πρώτης, ένα κουτί που προορίζεται για mini-ITX συστήματα, κυρίως gaming σκοπού. Αυτό το small form factor case της Antec παρουσιάστηκε επίσημα στην έκθεση PAX West και αποτελεί γόνο της συνεργασίας των δύο εταιριών. Υποστηρίζει κάρτες γραφικών μήκους έως και 350mm ενώ το κάτω μέρος του περιλαμβάνει ειδικό χώρο για το τροφοδοτικό, που λειτουργεί και ως χώρος για την απόκρυψη των καλωδίων οδηγώντας σε καλύτερο cable management.

Επιπρόσθετα, ανάμεσα στα features συναντάμε και ένα πράσινο underglow, πράσινους ανεμιστήρες στο εσωτερικό, πλήκτρο power και εξίσου πράσινες USB 3.0 ολοκληρώνουν τη νέα πρόταση της Razer. Αν και για την ώρα η MSRP παραμένει άλυτο μυστήριο, περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές μέσα στον Οκτώβριο.